Translate

Cercar en aquest blog

divendres, 19 d’agost del 2011

Els Graus

Montserrat
Sud
Collbató
Els Graus
Aproximació  :
Al poble de  Collbató, anem a buscar la part alta / esquerra, passant per el parc de bombers per desprès anar a buscar el carrer transversal mes a munt, anomenat Carrer  dels Graus, aparcarem a on puguem i estigui permès, per continuar fins el seu final, sentit de circulació. Remuntar per un curt carrer per vianants fins el seu final.
 Zona de L’Avi Joan i del Espero de Fra Garí
El camí per vianants se acaba, seguirem recte per un camí, xino xano anem pujant, es la drecera de les Bateries, els Graus esta davant nostre i la via de L’Avi Joan es veu des de el poble, al arribar a sota de la via, remuntem per un poc marcat corriol, fins el peu del llom rocós, remuntar per la canal de la dreta fins veure la R0 a uns 3 / 4 metres del terra.
Per anar alEspero de Fra Garí” seguir una mica mes per la drecera de les Bateries, tot anar pujant, fins que el camí passa a tocar del inici de la via.
Baixada 
Remuntar  per anar a trobar el camí gran de les Bateries i desprès seguir-lo cap a baix o agafar la drecera que ens porat a buscar directament el camí que em seguit per anar a peu de via.  
Les Vies
L'AVI  JOAN  

Espero de Fra Garí

http://blogdelguillem.blogspot.com/2015/12/fra-gari.html

Joc de Nens

http://blogdelguillem.blogspot.com/2018/02/joc-de-nens.html 

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

 Vies per la Canalla a Montserrat

Més Vies per anar-hi