dijous, 25 d’agost de 2011

Miranda de les Boïgues


Miranda de les Boïgues
Aproximació :

La regió de Agulles, te varies entrades la mes usual es per Can Maçana a on podrem aparcar el cotxe i remuntar per el ampli camí que puja al Coll de Guirló, una vegada a aquest, agafarem el camí de la dreta i pujarem al coll de les Portelles, des de aquest indret temin una vista general, de una gran part de la regió D'Agulles.


Seguir el camí del Refugi uns pocs metres, agafar el primer camí a ma esquerra i anar seguint-lo, tenim la Aresta Brucs de “La Boteruda” davant nostre, si anem a la dreta pujarem per el llom (Solana) que porta a peu de la Aresta Brucs de La Miranda de les Boïgues . Si seguim pujant recte anirem, quasi, a tocar paret de “La Boteruda” i una mica abans el camí gira a la dreta, per dintre del bosquet, fins deixar-nos, en horitzontal al peu de la Aresta Brucs de La Miranda de les Boïgues.


Descens :Per la vessant Nord, un desgrimpada que es pot assegurar amb una xapa, desprès anar a la dreta (mirant la paret que em baixat) remuntar un petit bony i per la seva part nord una curta desgrimpada, 6 o 7 metres, un altre cop a la dreta  (mirant la paret que em baixat) fer una pertita remuntada que ens deixa al camí que va al Coll de les Portelles, marques vermelles, seguir el camí de pujada al reves.


Via  : Daniel SA

http://blogdelguillem.blogspot.com/2012/01/daniel-sa.html 

http://elcoleccionistadevies.blogspot.com/2009/10/miranda-de-le-boigues-via-daniel-sa.html


Via  :  Mompart
Aproximació :  Seguir per el camí, del refugi,  fins una mica mes enllà, abans de començar a pujar un petit camí, surt a la nostre esquerra, passar per darrera o per davant de l’Aglà i l’Agulla Mare 

http://escalatroncs.wordpress.com/2010/04/23/montpart-miranda-boigues-agulles-montserrat/ 
http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=117 

Via  :  Josolami
http://blogdelguillem.blogspot.com/2013/07/josolami.html
http://ninubloc.blogspot.com/2011/07/miranda-de-les-boigues-via-josolami.html


Via  :  Aresta Brucs
http://www.ressenya.net/php/vimprimible.php?id=118  

Via  :  Silvia
http://blogdelguillem.blogspot.com/2013/07/silvia.html