dijous, 15 de setembre de 2011

Serrat del Moro


Serrat del Moro

Aproximació  :

Aparcament de Santa Cecília, davant mateix agafar el camí que puja a buscar el que va al Monestir, seguir-lo un tram curt i agafar un camí que puja, bastant directa a buscar la paret del Serrat del Moro, ràpidament arribarem a la paret, a l’alçada del la via Mas-Brullet.

Descens  :

De dalt del  Serrat del Moro dos opcions :

   A) Seguir amunt (Sud) fins una mena de collet i agafar un corriol a la nostre dreta (oest) que ens portarà al inici de 2 ràpels  que ens dipositaran, a la canal de Sant Jeroni (abans es coneixia com La Canal dels Postes de la Llum) mes o menis a la meitat del seu recorregut, baixem per el camí, bastant a baix trobarem un desvio, agafarem el de la dreta, que ens portarà a la carretera, a tocar de Santa Cecília.

   B) Seguir amunt  (Sud) seguir per el bosc amunt, trobem un llom de roca, pujar-lo i des de aquet punt veurem les antenes, anar cap a elles i baixar per la canal de  Sant Jeroni (abans es coneixia com La Canal dels Postes de la Llum), passarem el punt de arribada dels ràpels descrits en A) i seguir, des de aquet punt les mateixes indicacions.
 Si se  a fet tard i es fosc aquesta opció permet baixar, a les fosques, des de les antenes, per el Camí de Gorros, llarg, però segur.
 
Via  :  Casas-Chani
Atenció : Gran clàssica, se ha de saber de tot una mica i dominar la tècnica, es requereix un bon fons físic.

Via  :  Mas-Brullet
Atenció : Gran clàssica, dura, se ha de saber de tot i be i dominar la tècnica, es requereix un mol bon fons físic.