diumenge, 15 de gener de 2012

Daniel SA


13-02-2012
Miranda de les Boïgues
Via : Daniel SA

             


 
Vinga..... un altre cop a la obra, recoi dos cops aquesta setmana, estic trencant esquemes.L'esteva al 1er llargTot esmorzant al Bar surten tres opcions, al final guanya aquesta opció que els meus companys encara no han fet mai i que per l’època es correcte, una mica d’excursió, una mica d’escalada i una mica de xerrameca al Bar.El Martí fent el 2on llarg
El mati es fred i fa un ventet que suavitza el cutis, conforme anem pujant i ens apropem al migdia el vent desapareix i el Sol escalfa com per anar en mànigues de camisa.
L'Esteva a la R-1


Xino xano enfilem el primer llarg, al principi no veiem les xapes, però desprès de posar em marxa el detector de metalls, trobem la segona, encara que ens pensem que es la primera. Així anant fent arribem a la R-1 ( 3 xapes)
El Martí fent el 2on llarg
Uff . . . .  quina calda, aquí el Martí dubte una mica i intento que me la deixi fer, però no traga, la fa Ell.

El Martí fent el 2on llarg


L'Esteva al 2on llarg i el Martí a la R-2

La pedra de molta qualitat, dreta però amb bon canto, encara que no es fàcil, 

L'Esteva i el Martí a la R-2


la darrera xapa te premi i el deixar-la anar costa una mica, penso que si algú no se atreveix, pot posar un estrep i sortir be i arribar a la R-2 (6 xapes). 


Vista de la R2, tot fent el 3er llarg


Ara es el meu torn, em deixant fer la darrera així que vaig fent, te algun pas, però no es complica gaire, el últim pas el trobo una mica rarot, així que vaig mig metre a la dreta al costat de una fissura i surt be, desprès, els darrers metres, la dificultat baixa i arribo a la R-3 (5 xapes) .


Mentres estem al cim observem una cordada fent la Cerdà de la Vespa, els fem un parell de fotos i ningú mes a la vista, així dona gust.

Martí / Guillem / Esteva

 
Per cert, ja em deixava els senyors de la casa, que s’ho mirant escèptics.........            De fora vindran que de casa et trauranPer mes informació clickar :