divendres, 1 de juny de 2012

La Trilogia de les Gates


27-05-2012
La Trilogia de les Gates
Miranda de Sant Pere


Desprès de haver fet les tres vies individualment, avui toca fer “La Trilogia de les Gates”, es a dir fer les tres vies al dia, Començarem per les mes allunyada que es la mes fàcil i la mes llarga, a mes al mati encara gaudirem de 2 llargs de ombra.

Joan Marc a La Nina  L-1
La Nina Vicenç a L-1 i Joan Marc a R-1


"La Gateta", El primer llarg es mol maco i fàcil, una placa de IIIº de bona pedra i assegurada, comença el Joan Marc.
La Nina  El Joan Marc en el L-2
El segon llarg es de tràmit, però maco, un ascens en diagonal a l’esquerra per donar la volta al gran sostre IIº,
la Nina el Joan Marc fent el L-3
La Nina El Guillem arribant a la R-3
El Joan Marc esta valent, tenint en compte que porta mols mesos sense escalar, amb una lesió de genoll que encara no ha superat, decideix fer tota la via de primer, els dos últims llarg son mol similars, els dos tenen uns passets al mig de IV inf.
L-4 des de R-3
Però el canvi de orientació i altres coses li donen un aire diferent, com........ de Gran Via..?
Estem a dalt i fem la curta baixada fins el inici de la Segona via 
La Piula   L-1
La Piula,  El Vicenç a R-1 Joan Marc a L-1
La Piula Joan Marc fent el L-2
La Piula Joan Marc fent el L-2
“La Piula”, el primer llarg, hagués pogut sortir una mica mes difícil, però......si, a dos metres, es un  IIº , crec que no te sentit complicar-se  la vida. Aquest primer llarg el fa el Vicenç, que 


el resol amb facilitat i seguretat, a pesar de que fa poc 
que escala i que de primer a fet mol poc, ho patim ...... en la R-1 es fa un embolic i al final el Joan Marc i Jo pugem fent anelles amb la corda. 
La Piula Vicenç en L-2

La Piula, Joan Marc en R-2, Vicenç en L-2
El segon llarg el reclama el Joan Marc per Ell, Jo el trobo mol bonic amb un inici fàcil que creua la via  “R.S.” i per lo tant me he estat de posar una xapa de assegurança, per no trencar-li el seu “espiri’t”, es un IIº i es pot aprofitar 
La Piula Vicenç fent el L-3

La Piula Vicenç fent el L-3
una sabina, un passet mol maco, a l’esquerra ens situa al inici de una diagonal a la dreta, de pedra bona, bons agafadors i verticalot (IV+ i  IV). La darrera es un tram que sembla una mica descompost i quant te apropes veus que........ esta descompost, però es curt 3 o 4 metres i ben assegurats.
La Piula El Joan Marc en el L-3

 Toca La darrera de la “Trilogia de les Gates” ; la baixada a peu de via es mol curta, deixem tot a dalt i encetem els dos curts llarg de  “ La Gateta” .
 
Els Barrufets ant fet acte de presencia, lo que no tenia que passar ....passa  i de la darrera escalada no tinc fotos....mmmm.

El primer llarg també es verticalot i aprofita una baixada de aigües, amb lo que la pedra es bona, es mante tota ella en el IVº. De la R-1 sortim  recte i desprès amb tendencia a l’esquerra a buscar un petit esperonet que ens torna a deixar al cim.
Ha esta be, 9 llargs de corda, curts, uns 230 metres,  amb una dificultat ascendent del  IIIº  al  IVº i  pedra, en general, Bona

Per mes informació, clickar aqui :

2 comentaris:

jordi rovira ha dit...

Hola Guillem!!

Volem anar a fer la trilogia en una jornada, però ens preguntem si és més fàcil rapelar a baixar a peu...

Gràcies!!

Guillem ha dit...

Ufffff
Com pots observar no em connecto cada dia. Sento el retràs, es possible que la contesta a hores de ara sigui inútil, per que si ja as anat hauràs pogut contemplar que no es necessari cap ràpel, que es un còmode Camí quasi pla la baixada
Disculpa i rep una encaixada
Guillem