Translate

Cercar en aquest blog

divendres, 3 d’agost del 2012

Miranda de Sant Pere Via : Ramon de Semir

21-07-2012
Montserrat
Monestir
Miranda de Sant Pere
Via : Ramon de Semir
Trobada del peu de via amb l'habitual inscripció de retolador “RS”, si no fos per això no seria tan fàcil trobar l'inici de via.
Primer Llarg : Un coordino que albirem en la llunyania, ens marca el lloc cap a on, el Joan dirigeix els seus passos, després amb dificultat baixa i posant algun tasconet i una sabina anem pujant, al darrer terç del llarg, tenim a la nostra dreta una xapa de “La gateta”, ens desviem del recorregut original per aprofitar-lo i també ens assegurem en la seva R-1, seguim amunt amb lleugera tendència a la dreta, uns metres després trobem la R-1 de la via que estem fent, dos spits. 50 metres, 1 baga, IVº-- / IVº / IIIº
Segon Llarg : El tram és fàcil i va a buscar la fissura característica,
en la llunyania s'albira un pitó i cap a ell vaig, després d'aquest trobes una xapa de la "JB" i també poso algun tasconet dels normals i d'aquells que tenen unes lleves que s'obren i es tanquen, això sí, petits, la fissura no dona per mes, dona un cert “Ginyo” el fet d'anar fent metres i ... De costat. Ufff, sort que tot plegat no és difícil fins a arribar a la R-2, dos espits i el clàssic “Pot Registre”, tota una filigrana, com tots els de les vies Masonianes, amb el Mini llapis, el mini llibret (casolà). 50 metres, 1 pitó, IIº / IVº-- / IIIº
Tercer llarg : Sortida a l’esquerra i després es queda rumiant, la lògica diu que amunt, Jo li dic la lògica Masoniana, diu a l’esquerra, per fer metres,  és que no portem ressenya, en un excés d'autoconfiança... no aprendrem mai...!!!
Finalment, el Joan tira recte amunt, equipant algun merlet i posant algun tascó, petit. Realment la pedra es maca i dona confiança.
La reunió està a l’esquerra i la ressenya marca cap a l’esquerra… 30 metres, 1 pitó, IIIº / IVº+ / IVº / IIIº
Per arribar-hi