Translate

Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de setembre del 2012

Sol Solete


23-09-2012
Miranda de Can Jorba
Via Sol Solete


Miranda de Can Jorba

El Joan Marc fent el  L-1










Avui el Joan Marc finalitza el estiu, que li ha estat rodo, en mols sentits, així que desprès de mesos sense escalar, anem a fer la gran clàssica “Sol Solete", ja no recordo, ni tan sols la data en que la vaig obrir.














La Marina
El Miquel
A peu de via, com no podia ser, trobem dues cordades, un parell de xicots que estan a la R-1 i que desprès abandonaran des de la R-3 i una família, quasi al complert, que faran la Bego-Miquel-Kush i per tant anirem uns al costat dels altres, lo que em permetrà fer algunes fotos de Ells i petar la xerrada






Fent el L-2
Be ... anem per feina, enceto el primer llarg i.... sorpresa algú a polit la pedra i algunes preses estan ben brillants.... en fi sort que en sobren i pots escollir, però de uní do.
El Joan Marc puja, sense presa, però sense pausa i es un altre que no la recordava així.
La segona curta i una mica mes fàcil es deixa fer en un plis plas, mentre al costat l’estrella de l’Escalada, “La Marina” puja com si fos una rampeta fàcil, clar que el seu germà el Miquel la ha fet de primer i ni s’ha assabentat, El Josep el Pare es un altre cosa, com a Pare li toca patir, pateix amb el fill fent de primer, patint amb la filla sense peus de gat, per cert algú te uns peus petits i li pot passar uns de baratet..?
El bonic L-3



A lo que anàvem el tercer llarg es llarg, mantingut, mol ben assegurat (auto publicitat) i com tota la via una delícia de pedra, solida, amb els seus foradets, els seus cantells... les seves preses de colors.., be que no et dones conte i ja estàs a la R-3, 300 metres així i ....

El Joan Marc te alguns problemes amb els bessons, li dic que els companys de paret no son bessons...... millor no reproduir lo que diu.





Espectacular L-4 des de R4 bis

Espectacular L-4 des de R4 bis
La quarta es plaent en grau excels, encara que els últims metres no els fem, arribats a una còmoda rapissa passo la corda per la darrera assegurança per que així el segon la acabi de fer amb total seguretat i me en vaig a la dreta a buscar els ràpels de baixada i es que queda un llarg de IIº i desprès el ràpel volat, així que no fem el IIº i tampoc el “volaooooo”





En fi un altre dia de gaudir de una bona cervesa i de posar verds a tots els amics, que no estan presents.


Per la aproximació, el descens i mes informació : 
http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/09/miranda-de-can-jorba.html 

http://blogdelguillem.blogspot.com/2013/01/sol-solet.html