diumenge, 3 de març de 2013

L’Avi Joan24-02-2013

Via de L’Avi JoanEl Joan Marc en  L - 1Quin fred que fa..... hem quedat mes tard ..... per que matinar..?, ens regalem una bona estona per esmorzar i veure si surt una mica de Sol ..... finalment ha sortit, encara que fa un lleuger vent, que deixa el cutis ven fi.

Els companys no han fet mai aquesta via, els agradarà i ami no em sap greu repetir-la, menis en un dia com aquest en que el millor lloc per estar es junt a la llar de foc i ben protegit per la meva Gata.
 


En fi els col·legues son els col·legues i no els diré que no.


Torna a escalar el Joan Marc i es tot un plaer fer la curta aproximació amb el run-run de la seva xerrameca.


El Guillem fent  L - 3 
Quin cul !!! no me’l mereixo...

 
Una vegada a peu de via, deixem passar als companys Prunera i Joaquim, ant estat mes rapits que nosaltres, i darrera ells surt el Joan Marc en la R-1, em sorprèn i em demana que el deixi seguir....be perfecte..... “pos” Si puja i puja mol be, es veu que això de anar al boulder li prova.
El Joan Marc fent  L - 4

El Joan Prunera mirant-se al Joan Marc
 mentre fa el  L - 5
Ara em deixa la tercera, potser la mes maca, amb permís de la cinquena.


La quarta  la fa el Joan Marc, amb estil, així que el convencem per que faci la quinta i darrera....., si no pots ja pujaré, li dic Jo.... jejeje el tió va i la fa....!!!!!! guaaaayyyy
Quin dia ... fantàstic!!!  la baixada amenitzada per el Joan Marc, fa que quasi no es noti ...  i per premiar aquesta “reentre” tan aconseguida es fot un plat de “Calluus” de xupa i mulla. Per finalitzar fa el rotet i  es va a casa, a buscar a la seva estimada.
El Guillem / El Joan Marc / El Joan  / El Joaquim

Per la aproximació i la baixada clickeu aquí  :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/08/els-graus.html 

1 comentari:

Manel&Ita ha dit...

que bé que us ho passeu, només cal veure les cares de satisfacció un cop acabada la via. Felicitats campiuons!!!