diumenge, 18 d’agost de 2013

Ag. dels SetAgulles
Agulla dels Set.

Aproximació  :

La regió de Agulles, te varies entrades la mes usual es per Can Maçana a on podrem aparcar el cotxe i remuntar per el ampli camí que puja al Coll de Guirló, una vegada a aquest, agafarem el camí de la dreta i pujarem al coll de les Portelles, des de aquest indret temin una vista general, de una gran part de la regió D'Agulles.

Seguim el camí fins arribar al refugi, de davant de ell surt un camí a l’esquerra, seguir-lo, al cap de poc un altre petit camí surt a la nostre dreta, agafar-lo, passa per sota de la Bola de la partió, seguir amunt, passarem per sota la Baby de les Bessones

a la nostra esquerra i La carnavalada a la nostre dreta
, finalment trobarem el camí transversal superior d’Agulles, marques vermelles, just al davant una mica mes amunt trobem l’Agulla dels Set amb la seva Aresta Brucs.

El itinerari normal puja a la dreta de l’Aresta Brucs, per una dreta i una mica bruta canal, fins situar-nos just a sota del cim, a la nostre esquera, al que es pot arribar caminant, tenim una vista extraordinària.

Descens : 

Seguim el camí de pujada al reves, si em pujat per alguna via de escalada es pot baixar amb un ràpel de 60 metres per l’Aresta Brucs, fins el camí, el ràpel es troba uns 7/8 metres cap l’Aresta Brucs

Via  :  Del Silenci
http://blogdelguillem.blogspot.com/2013/08/del-silenci.html