dilluns, 19 d’agost de 2013

Del Silencio17-08-2013

Agulla dels Set

Via  :  Del Silencio


 Avui farem com els equips de exploració ...... farem una primera aproximació per conèixer el camí que porta a la Boteruda, això ens porta a trobar-nos amb l’Agulla dels Set .... o al menis pensem que es aquesta agulla.


El inici,  a peu de camí, es veu dret i humit,  amb tres xapes dos de noves, recte a munt i un altre de vella, 


Iniciant el flanqueig a l’esquerra 
( foto Joan Marc)
una mica mes a la dreta, seguint uns 4/5 metres mes amunt, cap a la dreta, la sortida es veu mes natural i 
mes fàcil un flanqueig, horitzontal,  a l’esquerra ens porta a una xapa, que no es veu des de sota i que agafa la vertical de les xapes visibles a partir de aquest punt, aquí la pedra es dreta, però els agafadors son bons i es va progressant dret però ben assegurat, un pas mes dret no em fa vacil·lar i me agafo a la cinta de colors.
Hem fet el Cim !!!
Solucionat segueix una rampeta i desprès un altre muret, des de aquet punt veig una reunió intermèdia, a la dreta en un còmode forat, de un altre via ...?  de aquesta ..? ara un altre rampeta em porta al darrer muret i un altre rampeta porta cap a l’esquerra per superar el darrer ressalt que forma la bola somital, una vegada fet un flanqueig a la dreta a buscar una darrera xapa a l’alçada dels peus per assegurar la grimpada fàcil però descomposta que ens porta a la Reunió i ràpel de 60 metres fins el terra.

Per la aproximació, descens i mes informació, clickar aquí :

2 comentaris:

Gustavo Mañez Garrido ha dit...

Esta via se llama Silencio(no del silenci),esta abierta con el monimo uso de seguros fijos,si mal no recuerdo 2 espits de 8,y posteriormente retroequipada por mi,junto a Miguel Gonzalez,desde abajo en una jornada gloriosa.Antes de esta via hicimos la via Zen a la Agulla de la Carnavalada.Tambien esa la retroequipamos.Antes de esos retroequipamientos no iba nadie a estas vías.Esa reunión que has visto corresponde a una via que va por la aresta brucs,y empieza unos 10-12 metros mas a la derecha.Es una pena que no pudierais o quisierais hacer la entrada original,pues es por ahí por donde se abrió la via,y entonces no había chapas.SALUD!!!

Guillem ha dit...

Gracies per les correccions, ja he efectuat el corresponent canvi.