dijous, 8 d’agost de 2013

Funció Clorofíl·lica



07-08-2013

La Pastereta

Via :  Funció Clorofíl·lica



L-1


Sense presa sortim d’esmorzar al Bar primer pas de tot bon BEB, el Martí avui ens fa el salt, per lo que decidim guardar la via que tocava per que no tingui recança i enfilem les nostres passes cap a La Pastereta, la via Funció Clorofíl·lica esta a la ombra, ven be fins a primeres hores de la tarda 



Pas de entrada a la R-1





Aproximació costeruda que aconsegueix fer-nos sua de valent, però ens lo prenem amb tranquil·litat.



Peu de via.... recoi aquell arbre tan maco, amb el que et tenies que barallar per passar per darrera les seves branques plenes de fulla, ara ha esdevingut raquític, sense fulles i 
mig mort, 



Magnífic  L-2





be com soc un poruc li posaré una cinta i a la recerca de la propera xapa, joooo ja no recordava la qualitat de la pedra i els agafadors tant generosos que te, es tot un plaer anar pujant per aquesta mena de díedre, en la part alta un passet fi trenca la generositat dels agafadors, be es pot, 



L'Esteva a la R-2


no .... Jo he fet un pas de Ao i es que soc un trampós..... que li farem una mica mes amunt un altre cinta en una sabina, servirà per que el company no pateixi. Cap a l’esquerra sense problemes, atenció el fregament, ens situarà a sota la reunió, un pas explosiu, en el que no vaig patir gens, ja que vaig posar el estrep i solucionat.







El segon llarg es un gaudir extraordinari de bona pedra i bons agafadors, amb un grau que ens permet anar una mica sobrats, sense passar-se, L’esteva, en un aleja de xapes posa un friend de mida mig/baix


L - 3

El tercer sembla que sigui de mes a mes, però la pedra  i els agafadors segueix-se’t sent genials i el grau encara es una mica mes baix, fins a sortir al llom de l’aresta Est, el seguirem cap a munt, tot trobant una xapa blava de assegurança, fins arribar a la reunió amb dues xapes blaves... just 2 metres a sota dos instal·lacions de ràpel ens marcar el lloc per rapelar la via.

Per la aproximació, descens i mes informació, clickar aquí :