divendres, 16 d’agost de 2013

Kontuz Mesedez14-08-2013

Magdalena Inferior

Via  :  Kontuz  Mesedez

Seguim amb les escalades BEB,  però aquí el company me ha enganyat miserablement.

Jo conec una drecera per arribar al peu de via de “La Kontuz Mesedez”....!!!


Foto, base, agafada del Blog Batallo Alpí
(http://ivanbonati.blogspot.com.es/2006/10/kontuz-mesedez-la-magdalena-inferior.html)


Jo ho crec i no se com em trobo encordat a la via “Ulu Apa”  per enèsima vegada....mmmmm vols dir ...? si, tu tranqui..!!    Em diu el company.              
El Joan al  inici del L-1  (Via : Kontuz  Mesedez)


I si,.... tot just baixar del Ullal de La Magdalena, ens trobem al peu de la nostre via de avui....mmmmm alguna cosa falla.


Jo no os aconsello aquesta aproximació, em sembla millor pujar per les escales de Jacob i es que com La Neurona falla els companys se aprofiten.El Joan a la R-1, des de el L-1  (Via : Kontuz  Mesedez)

El peu de via esta correctament senyalitzat amb un escrit amb el nom, grau i llargada, de la via.
El Primer pas de la via es de “rompé, rasga i anem a un altre lloc”, no feu cas el resta de via es preciós i el primer pas surt mol ve en Ao i si  fa falta,  en Ae1, el company puja rapit els 30 metres que al principi son una mica drets però  amb uns agafadors...!!!!  genials..!!  desprès va combinant alguna rampeta amb algun tros dret, això si ben assegurat.

El Guillem fent el L-2  (Via : Kontuz  Mesedez)


El segon es menis difícil i combina rampeta – dret rampeta etc, tot ben amanit amb unes bones assegurances i una pedra de primera, conforme anem pujant es van trobant les assegurances de altres vies que convergeixen al cim, la reunió, doble, esta just sota el cim i esta preparada per fer un ràpel de 60 m fins el terra o dos de 30 m.


Ara si, em fet la via del dia

Per la aproximació, descens i mes informació, clickar aquí :

2 comentaris:

Gustavo Mañez Garrido ha dit...

La via Kontuz Mesedez,lo mismo que las vías Amnistia,Epitafio,Quemando Cromo y Neuromante,se escalan en un solo largo.Para apreciar mejor la Escalada Original,las tres primeras de las citadas,fueron abiertas con fisureros y friends,merlets,etc...entonces eran unas vías muy originales,al retroequiparlas las he dejado mucho mas accesibles a todo el mundo.Esto fue en el 2002,a raíz del requipamiento de La Miranda de Sta Magdalena.(vías de M.Sugranyes,y mias).Las reuniones que se encuentran en estas vías son realmente reuniones de rapel,para ir con una sola cuerda de 60m.Con lo cual se puede rapelar por las mismas vías en 2 pequeños rapeles de 25-30m.SALUD!!!

Guillem ha dit...

Gracies per la informació i gracies per la feina.
Pots passar la llista, i ressenyes, de les vies reequipades amb aquesta mentalitat...?