diumenge, 8 de desembre de 2013

Clau Sant Felix04-12-2013

Montserrat

La Codolosa

Via : el Clau de Sant FelixEsta fent un bon fred, això i les mandres fan que ens decantem cap a la Codolosa, lloc perfecte per una matinal curta.


L-1 Qui arribarà  primer...?
Avui com hem portat Mono li hem de oferir algun “Cacauet” que si no ens abandonarà, així que escollim la via “El Clau de Sant Felix” que te dos passos potents un en la sortida de la R-2 i el altre en la sortida de la R-3..... be potents .....
L-2

 si els fas com Ell 
tocant no mes que la pedra.... 

si els fas com nosaltres no son tan potents, es qüestió de tot lo contrari 

No tocar la pedra.... i les dues bandes contents, Nosaltres per que hem gaudit de la seva companya i Ell per que se ha esconyat i suat per fer-los “Net” i que consti que els demès també ens dutxem.... de tant en tant.


L-3
Total una agradable matinal ......be No es ben be una matinal  ha estat una “Migdiada” hem agafat el final del mati i el principi de la tarda...... amb un Solet que ens feia esta contents com uns gatets al cove.


 

El cacauet..... el premi !!
Comença  a estar una mica embolicat el trobar la via que un vol fer, al peu de aquesta, una inscripció mig esborrada indica el peu de via, però al ser quatre i voler tots començar a l’hora he arribat a la R-1 per dos línies de assegurança diferents, separades per uns 80 centímetres, en alguns punts, desprès els dos llargs següents els hem fet per el mateix lloc ..... probable-ment per la via que anàvem afer.Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00


Per la aproximació, descens i mes informació, clickar aquí :