dissabte, 25 de gener de 2014

Indignats22-01-2014

La Codolosa

Via  :  Indignats

Portem una ratxa de dies Rúfols, però avui es porta el premi


Amb un dia així toca La Codolosa


El Martí al L-1

El primer llarg, es sinuós, com sempre si passes per sobre la xapa te un grau si, passes 50 centímetres a la dreta o a la esquerra te un altre Jo posaré el que jo he fet (com sempre).


Una rampa de entrada còmode ens porta a la primera xapa, uns 30 centímetres a la dreta es mes assequible, seguim aquesta tònica mes o menys recte, algunes gotes cauen, poques.El Guillem al L-1 (foto Martí)


El segon llarg el faig Jo la sortida placa maca que es va posant ben dreta, això si amb forats i algunes bones nanses i sorpresa...... !!!!! no me agafo a les cintes de colors, però es pot fer i el grau de la ressenya baixa quasi un grau, entre la segona i tercera xapa he posat un friend petit, que ha quedat a caldo, una vegada fet el pas.... lo de sempre.... no feia falta, però...... un es covard, desprès vas fent.
Bonic L-2 (foto Martí)
  Atenció al cap de munt una reunió ens atrau com un imant a la nostre esquerra...NO !!!!!!, se ha de anar a la dreta, darrera uns arbres una còmode reunió ens espera.

Jo ho he anat a l’esquerra i quant me he adonat he pensat ara pujarà el Martí, farà un canvi de reunió i així Jo faré la següent, soc un geni, cauen mes gotes, no mullen encara.


L-3
Arriba el col·lega i fa el canvi de reunió...... grgrgrggr no cola i finament em relega a la posició de observador, mentre Ell va pujant, quant arriba al cap de munt comença’n unes gotes que si que mullen (no gaire) Jo començo intentant fer el primer pas com si fos un Màster i noooor  rellisco de valent i me agafo amb valentia a les presses de colors de les dues primeres xapes, desprès anar-hi anant, el tram final es un xic descompost i donar renys por anar una mica a l’esquerra, per una mena de canal fins la Reunió, ara si que les gotes mullant.

Rapida sortida cap a l’esquerra i rapit descens cap al cotxe.
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :

http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/09/la-codolosa-2.html