dilluns, 3 de febrer de 2014

Joc de Nens02-02-2014

Collbató

Via : L’Avi Joan i els NensQuin Sol,  no tenim excusa toca matina ... son les 9h.i estem davant del Bar de Collbató el Joan Marc i Jo ... quin fred !!! be anem a esmorzar, que es per lo que hem sortit de casa.Ben esmorzats ... que fem fins la hora del vermut..?

Podríem escalar una mica, sense complicar la vida ... que no estem per prendre mal.

 
Així que anem a provar aquesta nova combinació de vies.

El Joan Marc al L-1


  Estic de un gandul extrem així que em faig el despistat  i deixo que el company prengui la iniciativa.
L-2
Surt mol content i rapit fa els dos primers llargs de la via de L’Avi Joan, una vegada en la R-2 prenc la iniciativa i faig el trasllat a peu de la via “Joc de Nens” ..... en fi, es difícil però aconsegueixo embolicar la troca i no he encertat el camí.... i mira que es fàcil, se ha de seguir el camí que travessa la feixa, cap a la nostre dreta, ben marcat, uns 60 o 70 metres i desprès pujar 7 o 8 metres fins a peu de via, al costat de uns troncs secs i amb un pont de pedra que marca el inici.L-3  (L-1)

Desprès del èxit deixo que el Joan Marc continuí, pedra noble, trobarem un pont de pedra per posar un vaga i seguir amunt, tot pujant una xapa ens alegra la vida.


Des de la R-1 un canvi de reunió curt de uns 5 o 6 metres ens porta al peu de un esperonet, es veu dret i la xapa una mica alta, passet picantó, una vegada fet tenim un altre xapa a l’esquerra, la corda al segon li
Entrant a la R-4 (R-2)

 quedarà millor si col·loco un tasco petit .... ara si li queda a la vertical, pedra bona fins la entrada a la R-2, es curt el llarg .... però se esta tant be a la R que per que no parar..? així aquest tros, que es veu guarrindongo, li tocarà al col·lega

L-5  (l-3)

Si que es guarrindongo..!!! sort de un parell de sabines, que ja començant a fer figa, si passa molta gent, que passaran, les sabines ...”Kaput”  


tirada curta però intensa.

L-6 (L-4)


Un altre curta passejada, ens deixa al peu de la ultima placa, bonica aprofito el canvi de reunió per que també la faci el company.
Curta, bonica  ... i foto cim.Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :