dimarts, 15 d’abril de 2014

Joan Manel12-04-2014
Gorros 
Ullal de La Magdalena
Via : Joan Manuel

El primer llarg esta ben xop, ahir va ploure de valent, així que el farem, tot seguint el primer llar de la “Ulu Apa” que va mes a la dreta de la Joan Manel i esta un xic mes assegurada.

El Guillem fent el L-2, a la R-1 el Joan

El Joan avui esta valent i es llança amunt per una pedra ben molla, poc a poc i amb mestria va pujant fins la R-1, Jo al darrera vaig en pla “patinosqui”.


El Joan fent el L-3Al menis ha servit per netejar les soles dels gats i enceto el segon llarg, mentre el company gaudeix de un bon solet a la còmode reunió.Surto cap a l’esquerra uns metres i desprès recte amunt, sempre seguint els còdols mes grossos, fins veure la reunió i cap a l’esquerra a trobar-la.
L-4 (foto Joan)El tercer llarg es el mes maco i el fa el Joan, un seguit de còdols, per terreny dret permet gaudir de una bona escalada, quant fa un petit llavi trobarem la reunió a la nostre esquerra, un parell de metres fora del itinerari, però amb una certa comoditat.

Ara em queda el darrer llarg el inici es també dret i amb generosos còdols, desprès va perdent verticalitat fins fer-se mes enrampat.
A dalt del cim un dia agradable ens fa fruir del moment, del lloc i de la companyia.

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :