diumenge, 27 d’abril de 2014

Sargantanes12-04-2014

Gorros 
Gorra Marinera
Via : del Davant / Sargantana (?)Sargantanes, i/o del Davant, al menis fins a la vauma de la cinquena reunió es un batibull de itineraris. 


El Santi al inici
La part de sota em seguit unes xapes cimentades, al mig unes de lluentes. Una vegada a la vauma de la cinquena reunió surten dos itineraris un que surt recte i amb tendència a la dreta, per anar cercar una fissura i desprès remuntar fins a sota la bola, que flanqueja per anar a cercar la mateixa sortida, aquesta fa anys que no la he fet i crec que deu ser la del Davant.
 Arribant a la R-2


Be .... a lo nostre !! el company enceta el primer llar per el mig de la vauma, a peu de camí, i..... uffff.... finalment ma a la presa de colors, xapa la segona i segueix amb la presa de colors, Jo de segon no ho penso gaire..... i me agafo de entrada, anem seguint les xapes cimentades, passem de llarg alguns despenjaments i anem a cercar una còmoda reunió en una zona ajaguda

Sortint de la R_2

Sortim per l’esquerra, per un esperonet i amunt seguint el camí mes evident i assegurat amb xapes cimentades, el company puja com una guineu i en un moment esta fent el tercer llarg, que es un pur plaer, encara que la dificultat no es alta ... la pedra es extraordinària com en tota la via.
Cinquè llarg, arribant a la R-5


El quart llarg es fàcil, però se ha de anar al aguait per que les xapes allunyant, aquí ja no estan cimentades i son brillants, el tros de dalt es l’únic que se a de fer atenció a la pedra, se'n se ser cap problema greu.

El company arriba a la reunió amb un mal de peus .... be de ungles del dit gros que esta apunt de perdre i em demana si puc fer Jo el següent llarg....Ole...Ole, es el mes maco, dret amb una pedra extraordinària i uns agafadors fantàstics..... com gaudeixo 
Darrer tram de la via


 Els deu darrers metres 
 no presenten cap           
 problema encara que       
 vist des de la reunió 
 semblen trencats..... a la
 realitat ..ho estan, però 
 no tant i ben assegurat,  
 el segon tram de aquest
 darrer tram es el mateix
 que la via : del Davant,
 que el ve a trobar per la nostre dreta.

Per informació general telefonar al patronat 93-402-46-00

 Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :