dimarts, 29 de juliol de 2014

Piu i Núria




27-07-2014

Sant Joan

Mirador de Sant Joan

Via : Pitu i Núria



Buscant la ombra anem a aquesta bonica via, els dos darrers llargs ens toca un sol esmorteït i amb un agradable vent, sembla que no estiguem a finals de Juliol.



Joan Marc al L-1




El primer llarg comença be amb bona pedra i baixa dificultat un passet a la sortida de una xapa li posa una mica de pebre i enceta un petit flanqueig que esquiva un tram descompost i ens deixa a la vertical de la reunió, pujada agradable i còmoda que el company se la fa amb alegria encara que arrossega  algun quilet de mes, però es nota que qui    “tubo .....  retubo”



Guillem al inici del L-2 (foto Joan Marc)









El segon llarg l’enceto amb alegria, no el recordava amb uns agafadors tan enormes, llàstima que els meus bracets no donin per gaire i tinc que deixar el Ao i treure l’estrep.



L-2 arribant a la R-2









El tercer curt, de tràmit però de pedra bona i cantelluda, fem la reunió i desprès xino xano fem uns 30 metres fins a situar al peu del quart llarg.



L-4





Se ha netejat un munt i ara es de mol bon fer, aquí sento al company com remuga mentre puja i el sento jurar i perjurar que perdrà algun quilet...... cosa que una vegada al bar diu que Ell no ha dit res de res.....  Tot pujant de segon la gaudeixo un munt.







L-5






La darrera me la deixa fer, el inici es prometedor .... però al fina acabo traient l’estrep per els darrers passos verticals, mes amunt segueix els agafadors inhumans però no tan dret fins que se ajup i arribem quasi fins el cim

A estat una bon dia.

  



Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :