dilluns, 18 d’agost de 2014

Tomahawk06-08-2014

La Plantació Alta

La Mamella

Via : TomahawkJa em après el camí i ara es mes fàcil, en un plis plas ens situem a peu de via, es veu la primera xapa a prop i el terreny assequible.

L-1 des de la R-1

L’esteve em deixa fer el primer llarg, els primers 4/4 metres la pedra sembla llefiscosa, però desprès els agafadors grossos i generosos surten de una forma natural, quasi no fa falta mirar no mes allargar la ma i escollir, clar que entre mi un parell o tres de passos em sobten i tinc que mirar-ho una mica, però be es deixa fer be. Al mig trobo un tros menis difícil, sembla que no es veuen mes xapes, no os preocupeu aneu fent i al arribar a una mena de cubeta a la dreta ja trobareu la continuïtat de les xapes que ara van en flanqueig ascendent fins sota uns matolls, a la dreta la reunió una mica penjada però bona.
L-2 des de R-1El segon llarg l’enceta l’esteve, just a la dreta de la reunió sembla mol dret.... si es mol dret però amb mols bons agafadors, clar que as de tindre bracets i quant aquets fallant.... un estrep ens solucionen la manca de força, segueix dret però amb mol bons agafadors i ben assegurada, quant arribem a la part fàcil ens anem un pel a la dreta fins trobar la reunió a sota el cim.

El ràpel de baixada esta, mes o menis a la mateixa alçada uns 5/6 metres a la nostre dreta (mirant la paret). Al cim de L’Agulla una bonica i curiosa vista de tota la regió de Gorros.
 
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :