diumenge, 28 de setembre de 2014

Raó de Ser17-09-2014

Montserrat Sud (Vinya Nova)

Serrat Tudons

Via :  Raó de Ser
Dia una mica gris, habitual aquest any, així que ens anem a prop a la Serra dels Tudons.El Martí al L-1
Com el peu de via esta be  però una mica estret el Martí accelera i es posa a peu de via impedint el pas a tots els altres..... ja comencem !!!!!


Com sempre la primera assegurança esta llunyyyyy  o així es veu des de sota, sort que permet equipar-la amb algun friend o tasco, un passet per arribar,  però be, ara tenim una sortida potent que se suavitza amb un petit pi, si surts recte o per l’esquerda (com a fet el company es bastant dur, si fas un pas a la dreta una llastra fa de fantàstic agafador i facilita la sortida, desprès no regala res i segueix difícil  ben assegurada però no regala res, encara que la pedra es extraordinària, reunió còmoda.

L'Esteva al L-2

Ara surt l’Esteve, en horitzontal a la dreta i desprès recte amunt a trobar un pont de pedra amb una vaga una mica vella, al inici la pedra es veu una mica rara .... però es ferma i amb bons agafadors, ara un pitó ens ajuda i el company pregunta que he de fer ..’

Anar a la canal li contesto ... i Ell va, passa per sobre un arbre vell i remunta per placa del davant fàcil però se ha de prestar atenció, se arriba a una plataforma amb un arbre, que esta mes horitzontal que vertical i es te que muntar la reunió en el arbre per que no hi ha res mes.

L-2 arribant a la R-2
 Ara Jo de segon arribo al pitó i no ho veig clar, l’Esteve ha deixat una cinta llarga, me agafo poso el peu al arbre ...
ara es nota l’excés de pes, la branca peta i Jo quedo penjat com un xoriço, remunto i com puc arribo am la canal ..... jo el Martí les passarà magres sense cinta ..... Jo havia fet aquest llar i no el recordava així ....
Al arribar a la reunió ho veig a la dreta una meravellosa xapa que l’Esteve se ha saltat alegrement, el Martí fa un sospir que se sent des de el Bruc.
Ara si amb aquesta xapa el pas es fa xiulant.

 
El Guillem al L-3 (foto Martí)
El tercer el faig Jo, vaig pujant per terreny mol franc i amb mol bons agafadors, en un arbret poso una cinta i quant aixeco el cap ..... xapp si una meravellosa xapa, be no la menyspreu i segueixo a munt al cap de munt passes a l’esquerra amb un pas mol maco i assegurat per un pitó,  cap a l’esquerra, la sortida mol fàcil i un xic descomposta.

Em reunió en algun dels arbres que hi son al llocPer informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :