Translate

Cercar en aquest blog

dimecres, 29 d’octubre del 2014

Arbret-A.Brucs



12-10-2014

Montserrat

Agulles

Agulla de l’Arbret

Via : Aresta Brucs



Darrer dia del curset NIVELL 2  de la SAME Sants, avui els cursetistes treuen a passejar als monitors.

El Mario al L-1



La Irene i el Mario seran, avui,  els meus guies, no estarem sols al nostre costat un altra cordada de cursetistes + mono faran la via del costat, tot compartint el dia i l’agulla.





El Mario inicia la escalada, el primer llarg te dos passets un per sortir de la primera xapa i el altre per sortir de un forat, els treballa be i amb classe, presa petita però ferma, un xic relliscós els primers 2 / 3 metres  desprès es una meravella per alguna raó es una gran clàssica, es belluga per un mar de petits i no tant petits còdols



 
R-1

  arriba a la reunió, un bonic forat que invita a seure, però si ho fas estàs de allò mes incòmode, millor quedar dret a la entrada i gaudir de l’entorn que es força bonic.






 
La Irene al L-2


Maniobra de canvi de corda (cordada de 3) que realitzant amb una sincronia perfecte per fer un bon embolic de cordes ..... com ho ant fet...?   be no intentaré esbrinar-lo encara que quan no et passa a tu es de allò mes divertit la quantitat de temps i esforços que els companys realitzant. Mentre arriba la altre cordada i en comptes de fer reunió al costat com els hi pertoca la fan al mateix forat, quatre dintre juajuajua m’entrés el Xavier i Jo tots dos de peus al exterior i passant-lo la mar de be.



 
La Mireia de la  cordada dels companys

Un cop tenim la cordada refeta la Irene es llança cap a fora i es queda  copsada per la vista, un parell de paraules de ànim i es llança a munt com una guineu, puja be i rapit, aquest llarg també te un parell de passets un a la sortida de la R-1 i un altre en una visera a mig recorregut tots dos ben assegurats i seguim amb una pedra de primera, es passa una falsa reunió que trobem, mig penjada al vuit i seguim uns metres mes amunt una còmoda rapissa  acull la R-2.

Nou canvi de cordes i ara una mica menis de embolic, m’entrés els companys ant fet reunió en la falsa R i tenen una foto espectacular.

Surt el Mario per fer el darrer tram, sense quasi dificultat i mol curt.

Final de dia feliç i solucionant els problemes del País, amb una Birra al Bar, escalada BEB



Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :