dimarts, 13 de gener de 2015

Doc. Anton07-01-2015

Gorros

Magdalena Superior

Via : Doc. Anton


 
La meteo dona boires matineres i sol radiant al migdia amb lleugera pujada de temperatura  ...... juajuajua
El Martí al L-1


Va i piquem, fa un dia núvol a la sortida del Bar, pugem tot fent el ronso agafem el “Cavall de Ferro”  tot dient ja millorarà, jejejeje


Peu de via, dia rúfol, encara que no fa fred..... be començarem .... com sempre el Martí se ha mirat la ressenya i vol començar per que li toqui el tercer llarg .. el mes bonic !!! Un que es beneit .... va i traga !!!!
Primer llarg, el company se salta la primera R que esta feta per que alguns se inicien en això de anar davant, llarg... llarg de 50 metres mol fàcils i reunió còmoda.El Guillem al L-2 (foto Martí)
L-2 des de la R-2

Segon llarg surto una mica  a l’esquerra de la R -1 per anar pujant desprès cap a la dreta, remuntada un xic atlètica per passar entre les dues parets i sortida a l’esquerra, bona pressa de arrel, per pujar per la placa fins la R-2, el company queda perdut en mig de la boira, cap a munt el cel gris no dona ànims, però ....

Tercer llarg es El Llarg comença com es habitual per l’esquerra per desprès anar a la dreta, un altre pas entre dues parets amb 2 metres de pedra un xic patxi-patxa però sense cap risc, per cert em trobat una fletxa clavada al terra, igual es del Joan que a estat fent el Indi per aquestes contrades ...???, el company puja amb una agilitat pròpia de una Daina i en tres i no res esta al R-3, Jo el segueixo tracten de emular-lo... però ... be deixem-lo així.

L-4 (foto Martí)


Quart i darrer llarg com tota la via pedra extraordinària dificultat baixa i seguretat alta, de cop, ben de cop la temperatura a caigut i les mans se ens estant glaçant, pugem com anima que porta el dimoni i sense parar a fer foto ni histories encetem el ràpel de baixada, recoi quina caiguda de temperatura.Dades de la via :

L-1 50 metres, 2 + R1a + 4 xapes, Iº - IIº - IIIº

L-2 30 metres, 10 xapes, IVº - Vº - IVº

L-3 25 metres, 12 xapes, IVº -Vº - Ao (2 passos) – Vº

L-4 20 metres, 5 xapes, IIIº - IIº - IIIº
Fent amigues per el camí...... !!
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :

1 comentari:

Manuel Punsola i Mitjans ha dit...

M'agrada que no paris de pujar i pujar company, forta abraçada per desitjar-te un gran any !!