dilluns, 2 de març de 2015

Moragas27-02-2015

Sud
Sant Pau Vell

Contrafort de Sant Pau vell

Via : Moragas

Quin dia ......!!!!! es de aquells per oblidar, a estones núvol a estones amb Sol i la energia onírica de les nostres Aures per terra, comencem  anant a peu de la via “Bon Vent i Barca Nova” ........ uuuuuffff !!!!! 
es veu un inici be, però tot net i la segona part de un petit díedre fa mol mala espina i a on sembla que avia un pitó ..... res, fem una ullada a  la via “Tobilets” ...... mes de lo mateix.

Som covards i a aquestes alçades això de sortir a la aventura amb un itinerari que .... bes .....  uuufff la excusa perfecte es allò de ..... si ara em faig ma.... se ha acabat per sempre, no em direu que com excusa no es bona !!!!


L'Esteve al L-1
Amb cares llargues i amb un cert ( per dir alguna cosa) desencís, decidim anar a provar les vies de sota Sant Pau Vell, records de temps passats, aquelles nits a la llum dels Estels amb una “trompa” de nivell i al endemà un mal de cap també de nivell.
Ja hi som ara sort que portem la guia i anem a buscar la baixada ...... mes voltes que el  29 (bus que es passejava per mitja Barcelona)  assentada per retrobar el Aura i per fi decidim fer un ràpel de una petita creu, als 25 metres trobem les reunions, baixem i fem un ràpel, a la nostre esquerra es veuen uns passamans bastant fet pols, al peu de la paret esta fet una selva, per aquí no ve ni un anima, amb Aura o sense.

Estem a peu de via, decidim no treure la corda de ràpel por si de cas.

L-1

Davant de la nostre apatia, L’Esteve es llança amunt puja un petit pedestal no es fàcil però va fent amb certa elegància, la primera xapa es per damunt del petit sostret, superar-lo ja ens fa posar un estrep per poder arribar a xapar el segon i arribar al tercer te la seva tela i sortir de aquet es de agafadors petits, dret i de poca confiança, en general es raret sort que em deixat la corda del ràpel i ens dona un cop de ma...... mmmmmm.... no es pas veritat, ens agafem tots com a lapes, sense concessions.... estem fets caldo i es que segon la ressenya del llibre estem en un IVº.... uuufff.

Davant de aquesta experiència decidim que lo millor es anar a fer la cervesa i recuperar els ànims per un altre dia.Dades de la via :
L-1 30 metres, 4 xapes,  Vº (am rebava)  /  Ae / Ao  / Vº (mes rebava) / IVº / IIº

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :