diumenge, 9 d’agost de 2015

Benson06-08-2015

Montserrat Monestir

Magdalena Inferior

Via : Benson

Alguns fan matinals, altres tardes i nosaltres ni lo un,  ni lo altre, comencem al mig de la matinal i terminem al mig de la tarda...!!!!!  coses de alguns prejubilats !!!
A lo que anàvem,  avui seguim amb la calor com a bona excusa i ens anem a La Magdalena Inferior, sembla que el Martí la te bastant desconeguda, o li sembla ? i es que la memòria comença a fer plafffff  !!!!

 
El Martí al   L - 1

Tot xino xano remuntem les escales de Jacob i mentre ho fem anem senyalant les vies, tot seguin la nova guia del estimat Luchy, com diu el Jefe tenim per uns quants dies....


El Guillem al  L - 2


Peu de via a la nostre esquerra una intrèpida cordada esta pujant per la paret (jejejeje) Ells seran testimonis de com en tracten els companys, per començar qui farà el primer llarg, no coment, siiii ..lo heu endevinat  .... Ell !! com soc el mes gran no em deixant bada boca... en fi tot arribant a la reunió trobo que em diuen que la segona la puc fer Jo ....., de primer me il·lusiono, sembla maca i penso que potser els he jutjat malament .... i un rave.!! Son 15 metres amb una sortida de la reunió guapa i desprès es desinfla  i la tercera la farà l’Esteve 30 metres ...!!


 
L'Esteve al  L - 3


La via te uns 3 / 4 metres finets al començar i desprès pedra cantelluda, agafadors de “pinicula” i dificultat còmoda, amb un parell de passos un xic mes picantons al primer llarg, ben assegurada i a gaudir del dia, de la via i dels companys que tenen molta paciència amb Mi tant quant escalem com quant escric aquestes cròniques.


Esperant al innocent incaut…!!Descripció de la via :

Primer llarg :  Comença al cap de munt de la Escala de Jacob, just al darrer esglaó, un químic serveix per ancorar i no fer malbé la vegetació, xapes amb restes de pintura blava.

Els primers passos son mes fins, fins passada la segona xapa que la pedra es fa mes cantelluda, segueix recte amunt a trobar la punta de la vauma que passarem per la part mes estreta, 2 o 3 passos atlètics amb bons agafadors faran que gaudim com vailets, desprès anar pujant amunt fins a trobar la reunió.

Segon Llarg :  Se surt per la esquerra un pas una mica mes dret dona pas a un tram mes fàcil i abans de donar-nos compte ja estem a la reunió.

Tercer llarg :   se surt per la esquerra, aquí es creua amb la via de xapes verdes, nosaltres amunt, passem per la dreta de una reunió i seguim amunt amb lleugera tendència a la dreta, presses a dojo i fermes per gaudir de allò mes i no gaire difícil.

Dades de la via :

L-1  30 metres, 7 xapes,  IVº+ /  Vº /  IVº+ /   IVº  /  Vº /  IVº+ / IVº  

L-2  17 metres, 2 xapes,  IVº  /  IIIº+  /  IIIº  /  IIº

L-3  30 metres, 5 xapes,  IVº / IIIº  /  IIIº+  /   IIIº  /  IIº

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí  :


2 comentaris:

analema ha dit...

Una més Guillem. Prenc nota de la vía per portar el meu fill!

Guillem Arias ha dit...

perfecte....treballare per donar mes opcions al teu fill i a mi mateix.