dissabte, 5 de setembre de 2015

La Gateta29-08-2015

Monestir

Miranda de Sant Pere

Via : La GatetaJa estem a dalt de la Miranda de Sant Joan em arribat fent la via de La Nina, ara ens plantegem anar a fer “La Gateta” però ens fa mandra treure els gats, així que fem un ràpel, la sortida esta just un parell de metres en front de la darrera reunió de “La Nina”, com que estem mes sols que la una deixem un parell de mosquetons i fem un ràpel de uns 47 metres fins a peu de via.


 
El Guillem al bonic  L - 1


Aquest cop me avanço als companys i desprès de una dura batalla en mig dels esbarzers surto triomfant amb les dues puntes de corda, la faré Jo de primer, be tota no per que a la primera reunió el Poble es revela i me obliguen a cedir una punta per que el company faci la següent, en fi he aconseguit fer un primer llarg bonic.

El Conrad al  L - 2


Ara toca tornar al camí que porta al “Funi” i ja em complert amb escreix per avui, ens anem a fer “La cervesa” motiu per el que em sortit avui de casa, també aprofitarem per arreglar el Mon Mundial.

Descripció de la via :

Primer llarg  :  Cap secret amunt amb certa tendència a la dreta per anar a buscar sempre les pedres mes grosses i els forats mes fondos, ens podem permetre escollir quin agafador ens agrada mes i quin ignorem, petits replanets per els peus permeten que els bessons es relaxin, pedra extraordinària.

Segon llarg  :  Sortida recte amunt per la esquerra de la reunió, una petita panxeta, una segona, una diagonal a la dreta a trobar la aresta i situar-nos a sota el cim una tercera panxeta i ja esta, sap greu que se acabi tan aviat, pedra bona, agafadors generosos.
 
Dades de la via :  

L-1  25 metres, 8 xapes,  IIIº+  / IVº-

L-2  25 metres, 5 xapes,  IVº   / IIº   /  IVº -


Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :

http://blogdelguillem.blogspot.com/2012/05/miranda-de-sant-pere.html

Per la Historia de la Trilogia .... aquí :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2012/05/miranda-de-sant-pere-la-trilogia-dels.html