Translate

Cercar en aquest blog

dilluns, 28 de setembre del 2015

La Reina



20-09-2015
Agulles
La Reina
Via :  Aresta Brucs



Cruiximents per tot el cos ...... es dur aixo de anar a buscar Bolets i altres coses .. , se ha de estar una mica tocat del “Bolet”
 
L'Esteve al L-1
Am totes les articulacions grinyolant, enfilem el camí del Refu. D’Agulles, amb pas cansi i poquet a poquet arribarem, davant portem la Jovenalla que puja com si res i de tant en tant ens esperen.... passem el refugi i ens endinsem en la agraïda ombra del bosquet, desprès de una curta despistada, com es normal en aquets indrets, arribem al peu de la via que comença un xic a la dreta del peu de l’aresta, tot just en un còmode arbre.
R-1 des de el L-2

Avui L’Esteve exerceix de Jefe i farà el primer llarg, sort que portem el Jorge i La Gabriela  que ens alegren el dia, son forts i macos un plaer estar amb Ells i que ens aguantin ....

Descripció de la via : 

Primer  llarg  :  Sortim de un arbre situat un xic mes amunt de la vertical de l’Aresta, pedra grossa i de bona qualitat, cap a la esquerra al principi desprès amunt, un passet mes fi del conjunt et fa encongir l’estomac... res son dues passes de no molta dificultat, però sense cap assegurança entre Tu i el terra, després cap a l’esquerra a trobar una bona rapissa, un doble buril queda quasi amaga a l’alçada de la panxa, be per alguns potser serà a la alçada dels “Cataplins” i per d’altres a la del nas.... es qüestió de mida ... no de qualitat.
Posem les dues assegurances per allò de que alguna aguantarà i seguim per la esquerra amb pedra grossa, la següent xapa relativament a prop ens quedarà a la dreta amb mala posició, si del doble buril anem a la dreta i desprès recte amunt es mes difícil, però mes fàcil accedir a  la xapa. Desprès cap a la esquerra, cada cop una mica menys difícil, fins trobar una bona i còmoda  reunió.

Segon  llarg  :  Ara clarament a la dreta veiem una xapa, pedra bona i mes cantelluda un tros mes fàcil dona accés a un petit muró ben assegurat, mes dret però amb uns grans i bons agafadors, al sortir de la darrera xapa 2/3 metres sense preses de mans, mes ajagut i amb les mans planes cap a baix, per els que no ens agrada gaire la finor d’Agulles, ens fa una mica de “Yu-yu”, però res de extrem, ja estem al cim que fa un cigró, no trobarem reunió alguna, així que fem la volta al cigró amb la mateixa corda i ja tenim una Mega-Reunió i mol còmoda. El ràpel a la nostre esquerra sota una pedra grisa i plana.

Dades de la via :
L-1  25 metres, 2 xapes, IIIº / IVº / IIIº / IVº (o IVº+)  / IVº- /IIIº

L-2  30 metres,  5 xapes, IVº / IIIº /  IVº / IVº+ / IIº       


Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :

Per La Corona de La Reina aquí :