Translate

Cercar en aquest blog

dissabte, 30 de juliol del 2016

Rat Penat - Tsering

27-07-2016

Santa Cecília

Agulla  Rat Penat  

Via Tsering

Tocava...... no podia ser passar tot l’estiu sense sucar i avui em sucat de veritat, ens rostit quant vulgar pollastre al "Ast"  l’oli el em posat nosaltres amb els greixos que sortien de dintre nostre.
L'Esteva al L-1 des de la R-1
La aproximació la recordava mes curta, no obstant el pas que em portat no es el que portàvem fa "X" anys, també ara la panxa es mes rodona i sortida .... en fi coses de la "bona vida", sort que quasi tota es fa per el interior de atapeïts boscos que et donen bona ombra.
Un cop a peu de via ens donem compte, mireu si som poc previsors,  que ens tocarà el Sol tota la via ......pringats que som nosaltres..... que fem .... tornem a la fresca protecció de la gerra de cervesa...???
L - 2
Nooooo som de un "Masoquisme" extrem i tot i ser conscients de que patirem ens hi fiquem, el primer llarg encara gaudirem de un xic de vent, desprès ja no, els dos a la segona reunió suats .... cansats ... cremats ....., la pedra esta que crema i això a lo que estem tant acostumats com es el agafar-se a tots els mosquetons possible, es qüestió de principis, avui esdevé un problema per que cremen de valent,
R - 2  des de el  L - 3
com podem arrossegant-nos per les parets i les xapes, arribem al cap de munt de l’agulla i desprès de un bon glop d’aigua, desistim de anar a trobar el ràpel de dalt i des de el final del recorregut rapelem per anar a buscar amb desesperació  obsessiva la tant desitjada "birra - clara"

Descripció de la via  :
Primer llarg  :  Una anella vertical ens mostra el lloc de inici, a la nostre dreta un petit flanqueig per desprès superar un curt balmat per desprès, per l’esquerra anar remuntat cap a munt, fins a un ampli i còmode llavi en el que esta muntada la R-1, la dificultat es mol variable i depèn únicament de nosaltres es pot fer quasi tota en Ao, com a molt la sortida i un parell de passos de IVº, pedra mol bona. 20 metres, 10 xapes, Ao / IVº.
  
Segon llarg  :  Se surt caminant a l’esquerra per anar a trobar la part menys dreta, al final del llavi, desprès cap a munt, la pedra se ha netejat mol, així i tot se ha de vigilar, encara que no es dolenta, el grau es mol amable i adequadament protegida. 45 metres, 14 xapes, IVº i dos o tres passos aïllats de IVº+.
 
Tercer llarg  :  Se surt a la esquerra de la reunió un tram mes vertical amb un equipament que permet fer el grau que Tu tinguis, però si arribes be al IVº i Ao cap problema, la roca torna a ser excel·lent.  30 metres, 20 xapes, Ao / IVº
  
Per baixar des de el collet per el costat dret (de cara a la paret)  de la via de pujada, un ràpel de uns 40 metres fins una rapissa de terra i al mig de la placa una instal·lació,  un altre de 30 metres fins un arbre que te una baga amb maillon, i un darrer de uns 25 metres.
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :