divendres, 20 de gener de 2017

Joan's12-01-2017

Collbató

La Codolosa

Via :  Joan's
Ara si... ara sembla que comença el hivern i per tant comencem la temporada de La Codolosa, retrobament al Bar amb alguns companys i xarada amable tot esperant que el Sol escalfi un xic mes.
El Martí al  L - 1
Finalment em de aixecar el cul de la cadira i ens anem cap a la activitat compresa entre Bar i Bar .... es a dir la Escalada i així podrem dir que em tingut un dia BEB.
No se com però torna a passar el Martí esta amb dos caps de corda i nosaltres encara intenten posar-nos els Gats sense perdre l’equilibri.... cosa que cada cop ens es mes difícil i es que el terra sembla que últimament es belluga un munt...!!!
be el company puja amb la agilitat pròpia de Ell i nosaltres ho farem com puguem.
L'Esteve al  L - 2
A la còmoda reunió arribo el darrer i em trobo l’Esteve amb els dos caps de corda posats i dient .... ep company que estàs fent la migdiada  !!! no hem deixa ni bufar-li una contesta que ja es llança amunt, a la que recupero l’alè li dic quatre fresques, total que em queda la darrera que es la mes curta i a sobre te tres xapes d’artificial .... be artificial per els cagamandurries.... per que els "bons" diuen que ho fan en lliure ....!!!!
Pedra bona en general, assegurances correctes resum una bona estona al Sol que al final ha fet que ens trèiem la roba de abric i quedem en mànigues de camisa.
El Guillem al  L - 3
Descripció de la Via  :
 El inici es a l’esquerra de la paret. A uns 2/3 metres del terra el cable de un vell tasco marca el inici,  un pel per damunt una xapa es mes efectiva.
Primer llarg  :  Una entrada per un mini díedre per arribar a l’alçada del filferro una xapa a la dreta, es passa per l’esquerra de la mateixa per anar a trobar a la dreta el pas mes delicat dues xapes l’asseguren, se surt per la dreta per unes plaques mol maques i amb mols bons agafadors. 30 metres, 7 xapes 1 baga, IVº+ / IVº / Vº - Ao  /  IVº+  / IVº.
Segon llarg  :  Recte amunt de la reunió amb uns agafadors extraordinaris fins a una xapa, una placa bonica ens deixa a sota de uns blocs mol bons agafadors de mans a l’alçada de la panxa ens permet arribar a una xapa, (aquí si es vol es pot posar un bon tasco) pas un xic delicat i desprès una placa mol maca fins la reunió. 23 metres, 5 xapes, IVº+ / IVº / Vº-Ao /  IVº.
Tercer llarg  :  Se surt amunt per terreny mes fàcil fins a sota de una xapa de fàcil accés, desprès tres passos d’estreps, amb les xapes lo suficient ment properes per no patir, sortida en lliure de dificultat variable segons el graó del que surtis. Amb terreny fàcil una xapa servirà per assegura be al company, la reunió 3/4 metres, en horitzontal, a l’esquerra. 15 metres, 4 xapes, IIIº+ /  Ae / IVº+ / Iº.
Baixada amb 2 ràpels per la via o caminant per anar a trobar la drecera de Fra Garí i arribar ràpidament al poble de Collbató.
 
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :