dimarts, 6 de juny de 2017

Sala - Baques05-05-2017

Gorros

Miranda de Sant Onofre

Via  :  Sala - Baques
Dia tranquil, cel blau i comença a pujar la temperatura, encara que no gaire de moment, una sua brisa ens acarona durant tot el mati, via curta, grau amable, pedra bona, ben assegurada i quant la calor comença a collar ja estem al Bar fent la cervesa .... que mes es pot demanar, be avui els col·legues, si se els pot dir així, me ant potejat,
El Martí al  L - 2
 diuen que he escalat mol aquests darrers dies i que avui em toca fer de badoc ...!!!    així que no me ant deixat fer de primer, be no es cer del tot, la darrera me la ant deixat fer, compartint el risc amb el "Jefesito" clar que no passa de Iº .... se aprofitant dels meus anys....!!!
L'Esteve al  L - 3

El inici està en els esglaons del primer revolt a l’esquerra de l’escala de Sant Onofre.

Si es vol es pot pujar per les escales fins les runes de l’ermita i entrar a la primera reunió, que està a la dreta de les runes.
Primer llarg  :  Comença al esglaons del camí i puja per un llom sense complicacions, abans es trobava una assegurança, ara a estat escapçada probablement per algun guàrdia de la veritat.30 metres, Iº/IIº
Segon llarg  :  Se surt un xic a l’esquerra de la reunió a trobar una bona pressa lateral que ens facilita l’arribada a la primera xapa, de la que ens gronxem, dues opcions estrep i sortida o antena per arribar a l’altre xapa, desprès un curt tram finet, tendència esquerra per tornar a la dreta, ara els agafadors milloren i pugem recte a trobar la reunió. 20 metres, 5 xapes, Vº / Ae / Vº / IVº+ / IVº.
Tercer llarg  :  Recte amunt amb una tendència a la dreta, se surt per l’esquerra de la reunió amb un primer pas una mica difícil desprès la dificultat se estabilitza en un grau mol confortable, ben assegurat i amb bona pedra, la reunió al terra, 30 metres, 7 xapes, IVº+ / IVº / IIIº.
Quart llarg  :  Quasi caminant fins al cap de munt, no hi a reunió a dalt. 15 metres, Iº.
La baixada : Es baixa per la part oposada, curta desgrimpada de 6/7 metres fins el camí o ràpel de un arbret.
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació anar al següent enllaç :