Translate

Cercar en aquest blog

dissabte, 6 de gener del 2018

La Codolosa Dreta (Est)

Montserrat 
Sud
Collbató
La Codolosa Dreta (Est)
Un racó agradable per fer una matinal, ràpida o un capvespre agradable.
Aproximació  :
El  camí, que s'està imposant, surt de la part superior de Collbató,  Aparquem el cotxe al cap de munt de Collbató, hem pujat pel carrer dels Graus i aparquem a la cruïlla del carrer de la Drecera, seguim aquest carrer amunt i al cap de pocs metres el camí es divideix en dos, el que va a l’esquerra i que va als Graus i el de la dreta que puja amunt i que ens deixarà al peu de La Codolosa, tot plegat entre 5 i 10 minuts.
 Un cop arribats al peu de la paret de La Codolosa seguim cap a la dreta a trobar la darrera i mes protegida del vent,  cubeta a on començant unes quantes vies, just al arribar i abans de deixar els arbres del camí trobem una fletxa picada a la pedra que toca el camí, aquí comença les vies.
Un altre camí es la carretera que va de Collbató a Monistrol i  tot seguit el trencall que porta a les Coves de Salnitre, abans d'arribar un petit “xiringuito” (La Salut) amb taules permetrà que deixem el cotxe i si ho volem podrem fer un veure en baixar.
 Baixada :
Cada via te els seus propis Ràpels o la via del costat, normalment les reunions estan equipades per baixar en ràpel.
Una opció es pujar una mica amunt fins trobar el corriol que rapida i còmodament ens portarà al camí conegut com la drecera de Fra Garí i que ens deixarà, quasi a tocar del cotxe, si em pujat per el interior del poble de Collbató
Les vies  :
De les Cabres