Translate

Cercar en aquest blog

diumenge, 15 de novembre del 2015

Del Adrià

04-11-2015
Montserrat
Gorra Frígia
Via : De l'Adrià
Montserrat de nou .... un cop tornat de les aventures Italianes (http://guillem2.blogspot.com/2015/11/arco-valle-del-sarca.html) tornem a casa.

Aquest cop l’Esteve no pot sortir.
Toca anar amb el Martí, que té una dèria i és que sempre vol fer el primer llarg i tenim corredisses per ser el primer a estar llest per pujar, aquest cop aprofita una badada meva per sortir amb les cordes entre les cames cap amunt… crec que serà la primera vegada que no faré de primer al tercer llarg… que és el més maco!!! 
En fi que cada cop em despisto amb més facilitat…  
Heyyyyy de bon rollo he !!!

Descripció de la via :

Primer llarg  :  Se surt a la dreta de la creu i a l'esquerra de la marcada fissura que baixa de l'arbre, per terreny còmode fins a trobar una xapa després recte amunt, més o menys, per anar a sortir a l'esquerra de l'arbre, un parell de passos més finets li donen una mica de salsa, això si els dos passos ben assegurats per una xapa cadascun, la reunió la trobem a l'esquerra de l'arbre i uns 2 o 3 metres per sobre.

Segon llarg  :  Sortir recte amunt per terreny molt agradable, després una petita tendència a la dreta, una xapa ens marca la direcció, i amunt fins a la reunió, pedra grossa i molt franca.

Tercer llarg  :  És el llarg estrella, se surt recte amunt per, de mica en mica anar cap a la dreta alguns passos fins i obligats, sempre amb la xapa als genolls, direcció a la punta dreta del sostret, ara tenim una xapa per sobre de la visera, els més agosarats deuen pujar recte… els més covards anem a la dreta a trobar la punta de la visera i amb agafadors grans i bonics li donem la volta fins a tornar a situar a sobre de la xapa i cap a dalt amb agafadors genials, a la reunió es pot entrar per la dreta o l'opció més fàcil per l'esquerra.

Quart llarg  :  Sortida per la dreta de la reunió, molt dreta, quasi sempre acabo agafant l'agafador de colors amb el que queda un pas d'Ao molt bonic, segueix amunt amb molt bona pedra i gaudint de valent amb un grau molt assequible, al cap de munt tendència a l'esquerra, ajagut, a trobar la reunió comuna a moltes vies.

Cinquè llarg  :  És el tram comú a moltes vies i té dues opcions seguir la llastra / fissura cap a l'esquerra del tot i finalitzar a l'esquerra de la creu o sortir amb una mica més d'ambient per la sortida directa, aquesta darrera s'agafa a mig recorregut de la llastre i fa un pas de flanc a la dreta per superar un petit mur, després recte amunt per terreny una mica vertical fins a anar a sortir a La Creu des de la qual es fa la darrera reunió.

Dades de la via :  
L-1  40 metres, 7 xapes,  IIIº / IVº / IVº+ / IVº / IIIº

L-2  25 metres, 4 xapes, IIIº / IVº

L-3  30 metres, 9 xapes,  IVº / Vº / IVº

L-4  30 metres, 6 xapes, Ao 7 IVº / IIIº 

L-5  40 metres, 5 xapes, IIº / IIIº / IVº / IVº+ / IVº / IIIº
 

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Aproximació i baixada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada