diumenge, 15 de novembre de 2015

Del Adrià04-11-2015

Gorra Frígia

Via : Del Adrià

Montserrat de nou .... un cop tornat de les aventures Italianes (http://guillem2.blogspot.com/2015/11/arco-valle-del-sarca.html) tornem a casa.
El Martí al L - 1

Aquest cop l’Esteve no pot sortir.
El Guillem arribant a la R - 2  (foto Martí)

Toca anar amb el Martí, que es un bon company, però te una corda de color blau que li fa la punyeta a la meva corda i sempre es caragola al voltant de la meva amb lo que quasi la escanya.....!!!! en fi coses de cordes. 
L - 3

Te una dèria i es que sempre vol fer el primer llarg i tenim corredisses per ser el primer a estar llest per pujar, aquest cop aprofita una badada meva per sortir amb les cordes entre les cames cap a munt.... crec que serà la primera vegada que no faré de primer al tercer llarg.... que es el mes maco!!! 
L - 4  (foto Martí)
 En fi que cada cop em despisto amb mes facilitat.....  
 
L - 5
 heyyyyy de bon rollo he !!!

Descripció de la via :

Primer llarg  :  Se surt a la dreta de la creu i a la esquerra de la marcada fissura que baixa del arbre, per terreny còmode fins trobar una xapa desprès recte amunt, mes o menys, per anar a sortir a la esquerra del arbre, un parell de passos mes finets li donen una mica de salsa, aixo si els dos passos ben assegurats per una xapa cadascun, la reunió la trobem a la esquerra del arbre i uns 2 o 3 metres per sobre.

Segon llarg  :  Sortir recte amunt  per terreny mol agradable, després una petita tendència a la dreta, una xapa ens marca la direcció,  i amunt fins la reunió, pedra grossa i mol franca.

Tercer llarg  :  Es el llarg estrella, se surt recte amunt per mica a mica anar cap a la dreta alguns passos fins i obligats, sempre amb la xapa als genolls, direcció a la punta dreta del sostret, ara tenim una xapa per sobre de la visera, els mes agosarats deuen pujar recte.... els mes covards anem a la dreta a trobar la punta de la visera i amb agafadors grans i bonics li donem la volta fins tornar a situar a sobre de la xapa i cap a dalt amb agafadors genials, a la reunió es pot entrar per la dret o la opció mes fàcil per la esquerra.

Quart llarg  :  Sortida per la dreta de la reunió, mol dreta, quasi sempre acabo agafant el agafador de colors amb lo que queda un pas de Ao mol bonic, segueix amunt amb mol bona pedra i gaudint de valent amb un grau mol assequible, al cap de munt tendència a la esquerra, ajagut,  a trobar la reunió comú a moltes vies.

Cinquè llarg  :  Es el tram comú a moltes vies i te dues opcions seguir la llastra / fissura cap a la esquerra del tot i finalitzar a la esquerra de la creu o sortir amb una mica mes de ambient per la sortida directe, aquesta darrera se agafa a mig recorregut de la llastra i fa un pas de flanc a la dreta per superar un petit mur, desprès recte a munt per terreny una mica vertical fins anar a sortir a La Creu des de la que es fa la darrera reunió.

Dades de la via :  
L-1  40 metres, 7 xapes,  IIIº / IVº / IVº+ / IVº / IIIº

L-2  25 metres, 4 xapes, IIIº / IVº

L-3  30 metres, 9 xapes,  IVº / Vº / IVº

L-4  30 metres, 6 xapes, Ao 7 IVº / IIIº 

L-5  40 metres, 5 xapes, IIº / IIIº / IVº / IVº+ / IVº / IIIº
 

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :