divendres, 2 de novembre de 2018

Diédret


20-10-2018

Collbató

Codolosa

Via  : Del Diédret

Renoi quina tamborinada de llamps i trons em tingut aquesta nit a “Can Fanga”  ...!!!!

Sempre he estat mandrós però avui es un pel massa, si no fos per que he quedat amb L’Esteve em tornava al llit, se esta tan be ....!!!
L - 1 des de la R - 1

A sobre dia núvol i fosc arribat al bruc directe al bar .... quin ambient .... ara feia temps que no veia a molta de aquesta gent, així que hi ha un llarg i estes posar-se al dia que si a tal li ha passat aixó que si a qual lo altre, l’altre mira les fotos de les meves pròtesis, l’altre que ara ja prenc un parell de pastilles mes una de color rosa i una de verda .... quin goig de multicolor pastillil.

En fi lo propi de la gent que fa un munt d’anys que es veuen als Bars d’escaladors.
L - 2

Qui mes qui menys fa el ronso i no es troba el moment de sortir i es que el temps no acompanya.

Finalment tots a La Codolosa a passar el matí, cada un a un reco diferent per allò de seguir units en la diferencia.

Aproximació  :  Des de el cap de munt del poble de Collbató tirem amunt, tot passant per el costat dels dipòsits d’aigua, un xic mes amunt agafem un desvio a l’esquerra que en uns minuts ens porta al peu de La codolosa, ara anem a l’esquerra del pany principal a on trobem la Cova de de les Arnes, al seu marge esquerra i a sobre uns esglaons comença la via.

Descripció

Primer llarg  :  Primer pas sortint del darrer esglaó una xapa a sobre el cap, desprès a la dreta, per una bonica placa de dificultat moderada amb un parell de xapes fins arribar a un petit mur amb una xapa a l’alçada del nas, aquí un pas de decisió, atenció  que  surts de una rapissa i en cas de caiguda els turmells patirien, jo poso un estrep i assumpte solucionat, un parell de metres per sobre un petit forat permet posar un friend petit que al primer no li fa falta, però al segon li anirà mol be, flanqueig còmode a la dreta fins la reunió.  20 metres, 4 xapes, IV / IIIº+ / IVº /Ae – Vº+ / Vº / IVº+ / IIº.

Segon llarg  :  Se surt per l’esquerra seguint una petita cornisa ascendent fins donar-li la volta, un xic a la dreta possibilitat de posar un friend mitja, pujar per una placa amb forats, per gaudir-la, al seu final un pas per arribar a una xapa, ara ens dirigim al peu de un petit díedre que disposa de dos vells claus per assegurar la progressió fins al cap de munt en que anem un xic a la dreta per entrar a la reunió. 20 metres, 2 xapes 2 pitons, IIIº / IVº+ / IVº IIIº / IVº+ / IVº.

Descens  :  Des de la reunió un ràpel de una mica mes de 50 metres fins el terra de la Cova de les Arnes, el darrer tram es volat.

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Suggeriments de vies per anar-hi  a Montserrat.
Suggeriments de vies per anar-hi a la resta