Pàgines

dimarts, 21 de juny del 2016

La Xepa

Montserrat
Agulles
La Xepa
Via  :  Aresta Brucs
Descripció de la via
Primer llarg  :  Comença al peu del camí es una canal ajaguda amb poques presses arrodonides per la pluja i fetes caldo per la molsa, son uns 8 metres fins arribar a un arbre, un camí terròs ens porta fins un altre arbre a la nostre dreta, a on fem reunió, sobre tot per comoditat. 15 metres, neta, IIIº, caminant.
Segon llarg  :  Se agafa el llom que es l'Aresta Brucs i que el seguirem fins el cim, a uns 5 metres una xapa ens crida l’atenció arribar a ella es el tros de roca en pitjor estat, desprès la roca va millorant i se arriba a bona i mol bona, la reunió de dues xapes, al costat de un arbre. 27 metres, 3 xapes, IIIº - IIIº+.
Tercer llarg  :  Seguim el llom tot trobant algun lloc mes ajagut que altre i anant fet com si fossin petits ressalts, de la  segona a la tercera xapa allarga un xic, sense passar-se, pedra bona. 30 metres, 3 xapes, IIIº - IIIº+.
Quart llarg  : Una xapa es veu una mica amunt, se arriba be, desprès un parell de metres mes i una rampa per arribar a la reunió, també de dues xapes. 20 metres, 1 xapa,  IIIº - IIIº+ /  IIº- Iº
Uns 5 metres de tràmit per arribar al cim , no hi trobarem res per assegurar, millor anar caminant per un llom horitzontal fins el seu final en que trobarem arbres, a tocar de la paret de la veïna agulla.
Baixada  : 
De aquest punt, cap a la dreta, surt una canal i amb un gros arbre al seu inici muntarem un ràpel de 27 metres que ens deixarà al camí de baixada.


Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta  

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per LaCanalla a Montserrat  

Per  LaCanalla fora de Montserrat







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada