dilluns, 5 de setembre de 2011

Agulla Gran del Pas del Príncep


Agulla Gran del Pas del Príncep

Aproximació  : 

Dos camins per anar.

A) Can Maçana a on podrem aparcar el cotxe i remuntar per el ampli camí que puja al Coll de Guirló, una vegada a aquest, agafarem el camí de la dreta i pujarem al coll de les Portelles, des de aquest indret temin una vista general, de una gran part de la regió D'Agulles Passem per el Refugi i seguim per el ben marcat camí de Coll de Porc (o de Port), es el camí de la travessa de Montserrat. Aquet camí passa per el peu de l’Agulla del Pas del Príncep.

B) Sortim, amb cotxe, del poble del Bruc del Mig i tombarem a la dreta per el carrer de les Escoles, passem el pont i anem a la dreta, al poc veurem el lloc per aparcar i trobarem un cartell , anar cap al collet del Xicarró i seguir cap a la Cova de L’Arcada, passar per ella i seguir fins el torrent, agafar el camí de la dreta, que puja per el torrent de les Grutes, fins el punt que es troba amb l’anterior itinerari.


Descens  :  

Un primer ràpel fins el collet amb l’Agulla del rei (Nord) i un segon ràpel, per la canal (via Normal),  seguir la canal un curt tram que ens deixarà al peu de via, seguir el camí de pujada en direcció contraria a la pujada.

Via  :  GEDE  

El primer llarg, el mes compromès, el resta anant fent

http://escalatroncs.wordpress.com/2011/03/20/gede-agulla-gran-pas-princep-guasch-santacan/