Translate

Cercar en aquest blog

dimecres, 4 de juliol del 2012

Gorro Frigi Via : Fernando Lajarin

27-06-2012
Montserrat
Gorra Frígia
Via  :   Fernando Lajarin
Avui dia tranquil, la calor es fa notar i la mandra també ; decidim anar a buscar l'ombra i la brisa marina, així que enfilem cap al Gorro Frigi a la via “Fernando Lajarin”
Com anem de molt tranquil i s'ha de “putejar” a algú, L’Esteve i Jo decidim, que avui li toca al Martí, improvisem una “classe per adults” d'Ae.
A peu de via passem l’estona explicant-li
quatre coses de l'artificial, que ell ja sap, però que no pràctica, posició dels peus, de les cames, algun petit “truki” etc
Comença a pujar i li fem deixar a terra un dels dos estreps que porta, es va queixant, però va pujant, vigila amb la posició, vigila amb els peus… bla-bla. Ell remuga i diu algú de… paga i de … que li pagarem...no sé què, etc.
La veritat és que és un Ae1 còmode, que de segon es pot fer en A0 i que els menys bons dels bons, ho poden fer en lliure. Entrada a la reunió escalant, sense problemes i còmodament.
Està reequipada, cada dues o tres xapes una de nova, la reunió perfecta i preparada per rapelar.
El segon llarg el farà L’Esteve, surt, per la dreta amb tendència a fer una diagonal, totes les xapes antigues han estat substituïdes per noves i ara es veuen, no has d'anar perdut, com un conill a la plaça Catalunya, Roca de molt bona qualitat i grau molt còmode per nosaltres, arriba a la R-2, també en perfecte estat i preparada per rapelar.
Ara que passa, em toca a mi ... Diuen que la que ve es molt fàcil i que la farà el Martí, bé possiblement em deixaran la darrera, que es molt maca.
El Martí surt sense problemes, però aquí ja s'han acabat les xapes noves i encara que no més es troben dos i la dificultat baixa, no es veuen fins que no les tens a sota el nas, després és fàcil i s'arriba a la R-3 més per intuïció que perquè es vegi res, està situada a l’esquerra de un matoll, sota una boleta, la reunió no ha estat reequipada i al Martí no li agrada, tafaneja una mica i a la dreta del matoll, uns 2/3 metres, troba una reunió amb espits, la fa aquí.
La L-4 supera uns metres,  5 o 6 m, vertical i molt descompost per entrar al bosquet, nosaltres ens n'anem en diagonal marcada a la dreta, per terreny molt fàcil, fins a trobar el camí que s'ha format al bosquet i per ell arribar a l'arbre de la R-5, còmoda i agradable reunió, que es morirà aviat, si no es posa un parell de xapes per fer-la.
Sorpresa !!!!!! se han confabulat, ara hem “putejant” a mi, no hem deixant escalar de primer, em veig obligat per majoria aclaparadora, a fer de segon en la darrera.
L’Esteve fa aquesta darrera, que torna a estar equipada, adequadament. Gaudeix d'un llarg preciós i ben assegurat que va de més a menys.
Arribada al cim i tranquil·litat, apa … Per avui ja hem complert... anem a petar-la al bar.
Per informació general telefonar al patronat 93-402-46-00