dimecres, 4 de juliol de 2012

Gorro Frigi Via : Fernando Lajarin


27-06-2012
Gorra Frígia
Via  :   Fernando Lajarin

Avui dia tranquil, la calor es fa notar i la mandra també ; decidim anar a buscar la ombra i la brisa marina, així que enfilem cap a el Gorro Frigi a la via “Fernando Lajarin”

Mirant com s’ho fa


Com anem de mol tranqui i se ha de “putejar” a algú, L’Esteva i Jo decidim, que avui li toca al Martí,  improvisem una “classe per adults” de Ae.


A peu de via passem l’estona explicant-li
quatre coses del artificial, que Ell ja sap, però que no practica, posició dels peus, de les cames, algun petit “truki” etc

No.... aquesta no es la posició dels peus

Comença a pujar i li fem deixar al terra un dels dos estreps que porta, es va queixant, però va pujant, vigila amb la posició, vigila amb els peus...... bla-bla-bla, Ell remuga i diu algú de.....paga i de ...... que li pagarem...no se que etc.


La veritat es que es un Ae1 còmode, que de segon es pot fer en A0 i que els menys bons dels bons, ho poden fe en lliure. Entrada a la reunió escalant, sense problemes i còmodament.
Esta reequipada, cada dos o tres xapes una de nova, la reunió perfecta i preparada per rapelar.


L-2


El segon llarg el farà L’Esteva, surt, per la dreta amb tendència a fer una diagonal, totes les xapes antigues han estat substituïdes per noves i ara es veuen, no tens que anar perdut, com un conill a la plaça Catalunya, Roca de molt bona qualitat i grau mol còmode per nosaltres, arriba a la R-2, també en perfecte estat i preparada per rapelar.

L-3 des de la R-2
Ara que passa, em toca a mi ... diuen que la que ve es mol fàcil i que la farà el Martí, be possiblement em deixin la darrera, que es mol maca.
R-3
El Martí surt sense problemes, però aquí ja se han acabat les xapes noves i encara que no mes es troben dos i la dificultat es baixa, no es veuen fins que no les tens a sota el nas, desprès es fàcil i se arriba a la R-3 mes per intuïció que per que es vegi res, esta situada a l’esquerra de un matoll, sota una boleta, la reunió no ha estat reequipada i al Martí no li agrada, tafaneja una mica i a la dreta del matoll, uns 2/3 metres, troba una reunió amb espits, la fa aquí.La L-4 supera uns metres,  5 o 6 m, vertical i mol descompost per entrar al bosquet, nosaltres ens anem en diagonal 
L-5
marcada a la dreta, per terreny mol fàcil, fins trobar el camí que se ha format al bosquet i per ell arribar al arbre de la R-5, còmoda i agradable reunió, que es morirà aviat, si no es posa un parell de xapes per fer-la.

L-5
Sorpresa !!!!!! se han confabulat, ara em “putejant” a mi, no hem deixant escalar de primer, em veig obligat per majoria aclaparadora, a fer de segon en la darrera.

L’Esteva fa aquesta darrera, que torna a estar equipada, adequadament. Gaudeix de un llarg preciós i ben assegurat  que va de mes a menys.Arribada al cim i tranquil·litat, apa ..... per avui ja em complert... anem a petar-la al bar.

 

Per informació general telefonar al patronat 93-402-46-00