dissabte, 24 de setembre de 2011

Paret dels Trons


Paret dels Trons
Aquesta paret esta inclosa en la zona de prohibició d’escalada.

Aproximació  :

Un xic embolicada, però anem a veure si ens aclarim.
Sortim del Poble del Bruc en direcció a Barcelona, per la carretera vella, arribarem a una urbanització, a partir de aquí la carretera es de direcció prohibida, en la nostre direcció, girar a l’esquerra i pujar en direcció a la Muntanya, al final una mena de placeta, anar a la dreta i ben aviat a la nostre esquerra una pista va  a  Can Jorba, la següent pista es la que va a la Vinya Nova (restaurant de masses), aparcar en el pàrquing, el camí sortia del darrera la Masia, però se estan fent excavacions i obres diverses amb la que queda una mica embolicat. De fet em de anar a buscar un espero rocós / arbrat que baixa just al darrera la Masia, una pista porta cap a darrera a una casa / corral, anar a situar-se darrera de aquet i buscar un corriol poc marcat amb algunes fites, finalment el camí arriba a una plataforma, amb un Pi característic, gira a la nostre esquerra i va a buscar la vessant Est, ara el camí es ben marcat i per unes cornises ens porta a la placa / paret.

Descens  : 

Segons la via que es faci, però lo normal es rapelà la mateixa via fins el peu i desprès seguir el camí de pujada a la inversa, ara es mol mes fàcil seguir-lo.

Via :  Kakadú

2 comentaris:

Xavi Díez ha dit...

Aquesta paret està inclosa a la zona A1 Serrat de la Vinya Nova-Sajolida i està prohibida la seva escalada durant tot l'any ...

Guillem ha dit...

Gracies Xavi, com soc un despistat no he tingut en compte les zones prohibides, es que em sona tant malament lo de “prohibides, però tenim lo que tenim, faig la oportuna nota de comunicació, deixo la ressenya, per que lo que avui es Blanc, dema serà negre.
Una encaixada

Guillem