dijous, 29 de març de 2012

Magdalena Inferior / Via : Océano Gris


24-03-2012

Magdalena Inferior
Via  :  Océano Gris

Al Baixar de fer la via “Sultains of Swing” anem a donar de pet al cap de munt de les Escales de Jacob i  com el nen no te suficient, demana mes Pedra.
Océano Gris  ......  ?
Apa, som hi un altre cop a lligar-se una corda i comença a fer la via “Océano Gris” que també ha estat  parabolada. Be el Ramon diu que es “Océano Gris” Jo en principi el crec, però hi ha tantes, que ja no se quina faig, lo únic que tinc segur es que les xapes tenen restes de pintura verda i el últim llarg alguna de vermella
L-1  /  3 escaladores  de  4

Via mes tranquila va recte a munt, ben assegurada i amb una pedra de primera. 
El Mario es llança de cap a fer el primer llarg, te un paset, una mica abans de la reunió, que si vas una mica justet pots fer trampa. 
L-3


Faig el segon llarg, segueix la mateixa tònica, aquí el paset es a la sortida de la R-1 i desprès anant fent metres, per una roca extraordinària.


El tercer llarg igual, el tram final dret . . . .  dret, però amb uns còdols....... sembla que pugis per una escala ..... això si de pedra i amb bones assegurances, com tota la via.

Ja estem a dalt, dia Complert i encara no son les tres de la tarda..... Perfecte.

Per mes informació, clickar aquí  :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/09/magdalena-inferior-2.html 

4 comentaris:

Joan Prunera ha dit...

A mi hem sembla que es la Walt Disney...

Guillem ha dit...

Es possible Joan.
La veritat es que no tinc ni idea, el company em va dir que era aquesta.
Com que tenia dubtes importants, he especificat que em seguit les xapes verdes i el darrer llarg, l’ultima part, per xapes vermelles.
Com en aquet sector estan una al costat de l’altre, no es important el nom, si en canvi la qualitat de les assegurances i de la roca, les dues extraordinàries.
Gracies per la informació
Guillem

Jordi_Brasil ha dit...

Hola, perdoneu per lo de les chapes vermelles..... en realitat es la via APIA de Agusti Cardona, esta amb chapes verdes, pro per un error em vaig despenjar y vaig pinter 3 chapes de vermell que creia eran de la via veina, Albert Busquets, aquesta semana anirem a pintarles de vert, a la walt dysney la estem restaurant, y ya estan acabades la llibertad positiva del cullell , chapes grogues, la benson chapes blaves del pelegrina, la augusta del cardona chapes verdes y la bipotens del manolo muñoz chapes vermelles....

Guillem ha dit...

Jordi es possible que lo que fas no agradi a alguna gent ?
Però Tenim la sort de disposar de un lloc encantador que permet de tot.
Ja que la regió de Gorros es de accés fàcil i se ant obert moltes vies, que a sobre es fan mol, es bo que algú posi una mica de ordre, encara que sigui amb coloraines.
Construir i fer coses no es fàcil.
Destruir i trencar es mes fàcil i no mes o fan el que estan en possessió de la Veritat.