dilluns, 3 de març de 2014

Venus Mars



28-02-2014

Interior

Placa dels Roofs o dels Forats

Via  :  Venus and Mars




Ens a costat poc mes de un hora arribar, això si.... tot xino xano.

El Guillem, 3ª xapa (foto mòbil Martí)
Una agradable vauma i ....... Ostres la primera xapa a la quinta forca i balmat, just un metre a la dreta mol mes humà (?), mirem les indicacions i Ressenya que portem .......si es això, encara que no te lògica forçar una entrada difícil, per la graduació que marca el resta de la via... ve beurem si això te sorpresa !!!

 
Deixant l'estrep (foto mòbil Martí)
 Per primer cop el Martí em cedeix el honor de fer el primer llarg, això sol ja em tindria que fer arronsar el nas .....


Up, uuuupppp, coi !!!! uuuuuuuupppppp, res no arribo a la xapa, trec la mini antena i plaaas .... ja esta, be li deixo una cinta llarga, la segona uufffff, va 
El Martí al segon llarg
una mica a la dreta a buscar una part menis dreta, però per arribar el cul pesa i els que tenim un excés de pes.. tirem ma de la antena, sense ni pensar-lo, ara si, a la tercera xapa arribo be, de últims però be, giro el cap a veure al company i se esta petant el cul de riure al veurem penjat com un “Xoriço” en la cansaladeria, tornem a menysprear la part dreta de la dreta  (sona be... !!) i seguim per els balmats un pas mes de antena i un altre de estreps i ara si sortim còmodament en lliure .... uffff els bracets fan figa, puja mes o menis recta per 
Segon llarg
 desprès fer un flanqueig a la 
dreta, am atenció i dues xapes, per desprès recta amunt anar a buscar la còmoda Reunió.



segon llarg

El segon llarg canvia la pedra i es maco, no abunda en xapes però esta correctament assegurat, ara el company es pren la revenja i per badada ....???? es passa la reunió de llarg i arriba fins la darrera reunió, grgrgrgrgr, al final sempre me la juga..!!



 PD :
El Martí en el seu afan de potejar al personal, se ha deixat la maquina de fotos (?), per lo tant del primer llarg no tinc "afotitos", be ant aparegut unes fetes amb el mòbil.




Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :