dissabte, 30 de setembre de 2017

Campions

27-09-2017
Collbató
La Codolosa
Via :  Campions
Dies de vida intensa, els llibres de historia parlaran de aquets dies, això  influeix en el nostre dia a dia.
El Martí al  L - 1
Avui ens trobem a una hora tardana i el entrapa se allarga un munt i es que la vibrant actualitat ens absorbeix, els minuts passant volant però finalment no tenim mes excusa i em de anar a enfilar-nos una mica.
El Guillem al  L - 2
Escollim la via "Campions" que esta força be amb un grau amable en general, únicament te un pas a la sortida de la primera reunió que els bons marquen de 6a i que nosaltres, graciosament el fem amb un pas de Ae i un parell de tivades fortes de les presses de colors i es que els nostres bracets ja no donen per mes..... que li farem les coses son així.
L'Esteve  al  L - 3
La pedra bona i amb bons agafadors escalada per gaudir.
Situació : Al bell mig  de La Codolosa, si seguim el marcat camí, al arribar al peu de la paret ens la trobarem davant dels nassos, mol fluixet resta un escrit amb el nom de la via.
Primer llarg  : Un bloc marca el inici es comença pujant entre la paret i el bloc, a sobre de aquest tenim una xapa a la nostre esquerra i me amunt una baga, que marquen el camí a sobre la baga una xapa amagada i desprès a corre, en uns arbres trobem una reunió que passem de llarg per fer la nostre uns 4/5 metres mes amunt, en una còmoda rapissa. 35 metres, 4 xapes 1 baga, IVº / IVº+ /  IIIº - IIIº+ / IVº.
Segon llarg  :  Recte amunt un parell de passos un xic desplomats, aquí nosaltres em posat un estrep i em fet una tivada de cintes de colors, desprès una placa dreta però amb uns bons agafadors ens permeten anar fent, mol ben assegurada, fins que la dificultat baixa substancialment, una baga al cap de munt ens marca el camí, un cop superada se entra en la reunió que es troba al terra al costat dret de uns arbres. 15 metres, 4 xapes 1 baga, Ae - Ao / Vº / IVº+ / IVº.
Tercer  llarg  :  Recte amunt uns 3/4 metres per anar a trobar un arbre sec, que passarem per la seva dreta, una mica de placa per anar desprès seguir un esperonet, mol ben assegurada, al cap de munt trobem el final de la via i la reunió. 20 metres, 5 xapes, IVº / IVº+ / IVº
Baixada  : Per la mateixa via en dos ràpels de un primer de curt fins la R-2 i un de llarg fins el terra
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació anar al següent enllaç :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/08/la-codolosa-1.html