Translate

Cercar en aquest blog

dissabte, 14 d’octubre del 2017

Full Equip

08-10-2017
Collbató
La Codolosa
Via :  Full Equip
Seguim amb un fort neguit al cor tots els esdeveniment del nostre petit país la voluntat es de estar aviat a casa per seguir els esdeveniments segon a segon, el Joan Marc com Historiador amateur no viu tranquil i arrossega un munt de hores de son fa mes cara de somnàmbul que de alguna altre cosa
Però finalment la cervesa se acaba i em de parlar de coses series ... que anem a fer ... ??
El Joan Marc al  L - 1
La via "full Equip" fa moooooool  de temps que no la he fet i ni tan sols la recordo a mes es de la època anterior a fer el Blog, per lo que no la tinc ressenyada ..... el Joan Marc se la mira i dona el vist i plau, això si es reserva el primer llarg per Ell.
Una grata sorpresa es de una pedra excel·lent els agafadors mes que correctes i les assegurances perfecte, es adir un goig de escalada encara que no fàcil (per nosaltres).
El Guillem al  L - 2 
Com sempre múltiples opcions sobre tot al primer llarg si segueixes la línia recte entre xapa i xapa es veu un xic mes difícil de lo que diuen algunes ressenyes si balles una mica ara a la dreta ara a l’esquerra la graduació que marquen la gent assenyada es mes correcte. Evidentment al segon llarg els dos passos de graduació incerta els superem amb dos passos de estreps que sempre es mes còmode i descansat que el Ao .... en fi dintre de la nostre tònica de passar-ho be sense pati i a la nostre bola.
Situació : A l’esquerra del "Avi Trepador" dos línies de xapes brillants la de l’esquerra es la de la via "Full Equip", també es la entrada mes fàcil.
Primer llarg  : Una xapa un xic amunt ens marca la entrada que nosaltres abordem per l’esquerra desprès per arribar a la segona o fem per la dreta i així anem fent es un seguit de ressalts que se agafant ara a l’esquerra ara a la dreta, el darrer mur abans de la reunió ens anem un xic a la dreta a prop de un arbret i desprès tornem a l’esquerra la reunió es troba a l’esquerra de una marcada pedra triangular en un còmode llavi, amb anelles de ràpel. 30 metres, 9 xapes, IVº / IVº+ / IVº / Vº- / IVº / IVº- / IVº+ / IVº
Segon llarg  :  Sortim per l’esquerra de la reunió amb un pas de Ae i Ao desprès uns agafadors mol bons i drets ens fan gaudir de valent, la placa se ajeu i ens porta a la dreta de un arbre sec a on un altre pas mol dret que superem amb un altre pas de Ae i Ao per seguir per terreny mol agraït, el darrer repatxo segueix una fissura que ens permet fer servir com agafadors mol reeixit fins la reunió. 35 metres, 13 xapes, Ae - Ao / Vº / IVº / Ae-Ao / Vº / IVº+.
Baixada  : Per la mateixa via en dos ràpels de 35 metres fins la R-1 i un altre de 32 metres fins el terra
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació anar al següent enllaç :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2017/09/la-codolosa-central.html