divendres, 11 d’abril de 2014

Wagner09-04-2014

Gorros  /  La Plantació

El Sentinella

Via : Wagner
El dia es fantàstic la Primavera esta venint.


El Martí al L-1
A mi el primer llarg mai me ha fet el pes i sempre lo he fet de segon, aquesta vegada tenim el Martí que es fica amb valentia cap a munt, de la segona a la tercera xap a suat i se ha portat com un valent, però de la tercera a la quarta .....ufffff demana la canya i amb un pas de antena ...  llaaaaarg  això si ens deixa una bona baga llaaaarga per els segons, la sortida no regala ... però anant fent.

Arribo a la reunió i tot es mirar a munt i mirar-me a mi...??? 

El Guillem al L-2


Si la recordo punyetera, però la pedra se ha transformat i ara son còdols mes grossos, també mes vertical, però es deixa fer, això si 2 passos seguits de estreps, per el mig i suant la samarreta.


La segona reunió també es incomoda i quant arribant els companys me indican que es millor que no fem canvis de cordes i que em deixant fer la tercera...mmmm

 
L-3


Em donant un maillon i em diuen que si no ho veig clar que es l’assegurança  per tornar enrere quant vulgui....be provem, hem deixo el maillon a mà

La veritat es que mol dreta, però te un forats i uns agafadors de primera, sobre tot per deixar-me els bracets fen pampallugues, poc a poc i fent alguna parada vaig pujant fins un punt que ja es massa per a mi, trec el estrep i dos passos de Ae, per sortir ja mes be i desprès a l’esquerra a buscar la  3ª reunió.

L-3Uuufffff ja esta, realment estàvem forts quant la varem obrir, però ara ja no es lo mateix, content però fet caldo.


Uns metres fàcils ens portant al cim

Atenció NO es una via BEB, no regala res de res

Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Crack! La vam fer la setmana passada, molt guapa! M'havia cregut la ressenya de que la primera tirada és cinquè més...quina suada, jaja!

Guillem ha dit...

Jejeje no se ha de creure tot lo que se escriu...