Translate

Cercar en aquest blog

divendres, 11 d’abril del 2014

Wagner

09-04-2014
Montserrat 
Monestir
La Plantació
El Sentinella
Via : Wagner
El dia és fantàstic la primavera està venint.
A mi el primer llarg mai m'ha fet el pes i sempre lo he fet de segon, aquesta vegada tenim el Martí que es fica amb valentia cap amunt, de la segona a la tercera xapa, ha suat i s'ha portat com un valent, però de la tercera a la quarta… ufffff demana la canya i amb un pas d'antena ...  llaaaaarg  això si ens deixa una bona baga llaaaarga pels segons, la sortida no regala ... Però anant fent.
Arribo a la reunió i tot és mirar amunt i mirar-me a mi...??? 
Si la recordo punyetera, però la pedra s'ha transformat i ara són còdols més grossos, també més vertical, però es deixa fer, això si 2 passos seguits d'estreps, pel mig i suant la samarreta.
La segona reunió també és incòmoda i quan arribant els companys me indican que és millor que no fem canvis de cordes i que em deixen fer la tercera...mmmm
Em donen un maillon i em diuen que si no ho veig clar que és l’assegurança per tornar enrere quan vulgui....bé provem, em deixo el maillon a mà.
La veritat és que és molt dreta, però té uns forats i uns agafadors de primera, sobretot per deixar-me els bracets fen pampallugues, a poc a poc i fent alguna parada vaig pujant fins a un punt que ja és massa per a mi, trec l'estrep i dos passos d'Ae, per sortir ja més bé i després a l’esquerra a buscar la  3a reunió.

3
Uuufffff ja està, realment estàvem forts quan la vàrem obrir, però ara ja no és el mateix, content però fet caldo.
Uns metres fàcils ens porten al cim
Atenció NO és una via BEB, no regala res de res

Aproximació i Baixada

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Més Vies per anar-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada