Translate

Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de maig del 2015

Veïna del Gerro



16-05-2015

Timbaler

Veïna del Gerro

Via : Dels Nets



Bernat (El Catxes) al L-1
















Bona matinal a la ombra avui el Joan Marc i Jo portem un “Catxes” es a dir un “Armari” tot muscle..... no se que fa amb nosaltres..??? però es mol agradable i de pas compleix amb les seves devocions familiars...... que son mol agraïdes.










El Joan Marc entrant a la R-1

Així que per diverses circumstancies canvi de plans a darrera hora i cap a la “Veïna del Gerro”, es un ascensió que es pot complementar perfectament amb la del “Gerro”




Inici del L-2, la canalla em treu de passeig (foto Bernat)








Fa temps que no coincidim i durant tota la aproximació els dos col·legues no paren de xerrar, al final del dia tindre que prendre una aspirina per el mal de cap.... ufff no es pot sortir amb la canalla..!!!








Primer llarg : Comencem un xic a la dreta dos primeres xapes per una placa mol bonica i amb bona presa, sense patir gaire, lo justet per gaudir-la, ben assegurada, desprès una petita diagonal menis difícil per anar a trobar una xapa a l’esquerra a sota de un arbre i un altre bonica placa amb agafadors mes grans i mol bonica, arribada a la reunió, un xic incomoda però amb un lloc tranquil i solitari.

Segon llarg :  es podria fer seguit, però perd ambient i probablement tindria bastant fregament, sortim per la esquerra del arbre, la pedra te un parell de metres no gaire bona, però ben assegurada un pas un xic forçat per arribar a la tercera xapa i jodeeeeer, això es mol dret i difícil, així que no ho dubto poso el estrep i amunt en un plis plas arribada a la reunió–ràpel.
El “Catxes” ho fa en lliure i bufa un xic.

Dades de la via :

L-1  25 metres, 4 xapes, IVº+ / IVº / IVº- / IVº / IVº+                               

L-2  15 metres, 4 xapes, IVº / IVº+ / Ae / IVº+ IVº /IIIº


Per el Gerro :

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :