divendres, 16 de setembre de 2011

El Timbaler del Bruc

El Timbaler del Bruc
Tambor
Gerro

Aproximació  :

Des de el Bruc, seguint el carrer / carretera, passem els Bars i al davant de les escoles, agafar el carrer de la dreta, senyalitzat, direcció “Can Salses” “Refugi Vicenç Barbe” etc, baixar desprès seguin els indicadors del Refugi agafa a ma esquerra pesarem algunes cases i entrarem a una pista anar seguint-la, sempre el indicador del Refugi.

Al cap de un curt tram trobarem un petit espai a la nostre dreta, en aquet punt deixem el cotxe. Davant nostre i a l’esquerra la pista que va en direcció al Refugi i a la nostre dreta un camí ample, que seguirem una estona fins una fita gran que marca, a la nostre dreta, la entrada del camí a la Cova de l’Arcada, el seguim i quant em fet una pujada i el camí fa un fort gir a la dreta, nosaltres em de seguir recte (esquerra) El Timbaler el tenim davant nostre i es quasi impossible perdre’s, amunt seguint un petit camí que porta al Gerro, al passar per sota del Timbaler, recte a munt.
Descens  : 

Des de el cim anar en direcció oposada a la via, es a dir a l’Oest (mes o menis), baixar a un mini collet i anar a l’esquerra, traçats de camí, a buscar el Gerro, hem de baixar aquesta canal lo mes còmodament possible, al seu peu passa el camí que em seguit en l’aproximació, seguir-lo en sentit invers.

Via  :  Francesc Sardans Fàbregas
  Atenció els Vº colla, i els pitons poden tindre una vida precària

http://blogdelguillem.blogspot.com/2015/06/francesc-sardans.html

El Gerro
Via : Africa
http://blogdelguillem.blogspot.com/2017/06/gerro-africa.html

Veina del Gerro
Via : Dels Nets
http://blogdelguillem.blogspot.com/2015/05/veina-del-gerro.html

1 comentari:

corvus ha dit...

ATENCIÓ:
Sembla ser que un taliban que pujava per l'Aresta Brucs no li ha agradat la R3 d'aquesta via i s'ha endut la xapa del parabolt i a matxucat l'esparrec deixant-lo irrecuperable. Ara només resta a la reunió un espit del 8 i no hi ha posibilitat de reforçar. Ara cal tirar fins el cim (llavors el llarg és de 45 metres i la via de tres llargs de corda) o muntar abans, a la reunió de la via “Ivan”, que está a la dreta a sota del sostre (llavors queda un pendul maco per als segons de corda).
El més curiós de tot és que l’Aresta Brucs (segons he vist a les guies) no trepitja aquesta reunió ja que puja per l’esquerra d’aquesta.
Bé, si aneu, esteu avisats.
A eltercergradista.wordpress.com penjarem fotos de la R destroçada.
Adeu.