dimarts, 1 de maig de 2012

Via Cherokee, Agulla CNT o Dels Tres


01-05-2012
Agulla CNT
Via Cherokee

Es de obligat compliment, si no podem anar a la “mani” almenys pujarem a l’Agulla C.N.T.

Primer de tot reconec la meva culpa, soc Jo el que ha enganyat al August per anar a fer aquesta via i la veritat la meva admiració per alguns Blocaries a pujat 2 punts...

El August fent el L-1


El primer llarg te el primer pas que ja coneixia de la via Camara – Olle, que comparteix els tres primer metres, que originàriament es feia en un arbre, que ja no existeix, per lo que ara Jo ho vaig solucionar  ràpidament amb un pas d’esqueneta i fora histories, rapit i ecològic.
L-1

La  resta del llarg esta ple de paràbols, fins aquí de acord, però si no vols fer un pesat i monòton Ae0 / Ae1, el grau “apreta” de valent, diuen V+ (5c) , potser si però prenyat i mantingut, Jo anava de segon i me he agafat a quasi TOT, soc un sense nivell, però tant .... ?, sort que la ha fet el company de primer, 
R - 1
 per que Jo l’aguanto a  Ell d’esquenetes, però Ell a mi .....? davant del  dubte li cedeixo el pas i anar pujant..... però  aquesta canalla,  com son..... un trosset que el parabol estava 3 / 4  metres, va i sen va a la dreta .... pels de punta...... Guille  !!!!! que baixo . . . . vigila . . . . . “apalancat” que em tiro.......!!!

El August a la R-1 El Guillem penjat ....
Que es tira.......!!!, però si Jo no em tiro ni a la piscina, per si algú se li ocorre treure el aigua.
 Xafff, lo justet per posar-me els pantalons al seu lloc, se me avien caigut una mica, es lo bo, de anar amb pesos ploma.


Merlet de Moral en  L-2
En el fons reconec que es millor tirar-se un metre de forma controlada que no caure..... però...... ufff .
L - 3
 El segon llarg, es xino-xano, sense problemes tres passets de Ae2 i després 2 o tres mes de Ae1 i cap amunt, mol ben assegurat, per no fer un greuge comparatiu, amb les xapes germanes del primer llarg, faig també algun A0, que per això estan les preses de colors.

 El tercer llarg no te res de especial ni tan sols una xapa, es curtet i ens deixa al cim en un plis plas.

El August i El Guillem


Per mes informació clickeu aquí  :