dimarts, 27 de novembre de 2012

El Setrill Normal

14-11-2012
El Setrill
Via Normal

 Dia Rufo i portem uns quants, al bar tothom esta despistat i ens preguntem els uns als altres a on anem, a veure si algú te una opció “Màgica”
L-1    els bonics colors de la tardor
Res de res a la fi cada grupet te la seva parida particular, que no convenç a cap altre.
Nosaltres optem per anar cap Agulles i veurem si el temps ens dona suficient marge per apropar-nos al Setrill, sabem que els companys Joan / Joaquim i Vicenç van canviar els espits rovellats per parabolts dels bons i anem a passar la estona.
R-1 El fotògraf, fotografiat (foto Martí)
Mmmm que passa el Martí em deixa començar la via, una mica humida, però es faci-longa, al poc de sortir una escletxa a la paret em permet col·locar un bon tasco, que mai sobra per els covards, tot anant pujant es troben dos parabolts i una mica abans de entrar a la R-1 es pot col·locar un altres tasco, la reunió es còmoda i es fa a sobre de una llastra son uns 25 metres.
L-2
Ara entenc per que me han deixat fer la primera....... es que la segona es veu mol mes maca, però cauen unes gotes ximples i com se que als companys la pedra mullada no els fa gracia, aprofito per minar-lis la moral...... quasi ho aconsegueixo, però..... deixant de costat les quatre gotes i bufa una mica de vent, amb lo que se seca ràpidament
L-2  (foto Martí)
El Martí surt a escape cap a munt, al poc de sortir en una vaumeta trobarem un cap de buril, per posar una plaqueta, a la esquerra queda una vella reunió, una mica mes amunt un parabolt ens assegurara el pas de IVº i després a munt, com es normal no portem ressenya i el Martí que va llançat es passa la reunió que es al arbre i segueix fins a dalt de tot, amb lo que li xafa a l'Esteva la possibilitat de lluir-se en el darrer llarg, que esta assegurat amb un espit vell.
El blocaire fa virgueries per fer la foto de l'Agulla i es juga una pinya (foto Martí)
 Finalment el temps ha aguantat i entre gotes, gotetes i una mica de vent ens ha deixat pujar al Setrill.
Per la aproximació, el descens i mes informació, clickar aquí :