diumenge, 3 de novembre de 2013

Del Pi30-10-2013

La Codolosa

Via : Del PiAvui estem en petit comitè, l’Esteva i Jo, ha canviat el temps, fa fred i vent, potser al ser el primer fred del proper hivern, es nota mes.

Espatarrada al inici del L-1

Atemorits per aquest canvi sobtat, no farem una matinal, ni una tarda, farem una Migdiada a la Codolosa
Es a dir començarem tard i cavarem d’hora.
La via te el nom pintat amb retolador junt a la veïna ........ que ja pràcticament no es llegeix.
L'Esteva al L-1

Armats de paciència trobem el inici de la via i.... renoi comença amb un pas que es veu força finet, així que ens desviem 80 centímetres  a la dreta i es puja bastant còmodament, ara ens em de espaterra per poder xapar la primera xapa i desprès passar a la seva esquera per on continua el llarg, aquesta praxis potser no es gaire ortodoxa, però al primer llarg ens trobarem em varies ocasions que anar 70/80 centímetres a la dreta o a la esquerra de la xapa la escalada varia substancial-ment.
Entrant a la R-2 (o al Pi)
Avui no estic per romanços i cedeixo amablement els llargs imparells a l’Esteva, amb lo que Ell farà dos i Jo un, un dia per l’altre, avui pringa Ell.
Ara em toca el segon llarg i davant nostre surten tres opcions diferents, traiem la ressenya electrònica, es que anem de un modern que esborrona, be es la que no havien tingut en compte, recte i a la esquerra un pas 
L'Esteva al inici del L-3

espaterrant que se arregla amb una presa de colors i amunt la reunió es en un característic Pi, que es suposar es el que li dona nom a la via, per cert ja comença a tindre els dies de vida bastant contats.
L'Esteva al final del L-3

La tercera també  esta ben trobada i va pujant amb algun pas entre mig fins trobar el tram final, que es bastant dret  l’Esteva en la penúltima xapa fa un pas de Estrep, que jo de segon no desaprofito.
La temperatura es comporta i ens permet fer una cigarreta amb comoditat abans de tornar al recer del Bar.Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per la aproximació, descens i mes informació, clickar aquí :