dissabte, 22 de març de 2014

Llebeig19-03-2014

Frares / Agulles

El Bisbe

Via  : Esperó  del LlebeigAvui dia tranquil, toca esca..... be ;  toca caminar i fer una bonica escalada BEB

La aproximació es llarga, però se ens fa curta, tot anant repassant les agulles que trobem per el camí

L-1
Una mica abans de arribar al Bisbe, ja veurem tota l’aresta i el seu itinerari, vist de front sembla mes difícil de lo que es.
El inici esta marcat amb una senyal blava i una xapa uns 5/6 metres amunt.

Comença, com es habitual el Martí, l’Esteve li va donant presa per que anar a tocar el timbal.

L-2 (foto martí)
 Mentre va pujant ve remugant les excel·lències de la seva corda verda, finalment arriba a la R-1 i pugem nosaltres tot poc a poquet, que no es pot corre, que si no ens ofeguem.

No mes arribar veig la cara del company i endevino la seva intenció de sortir corren..... NOOOOR  agafo la corda de l’Esteve i abans no se n’adoni ja estic fora de la R-1 tant es així que tinc que rebobinar i mirar el pas, torno enrere i surto per el vell mig de la R, pedra bona, dificultat assequible i assegurances justes, però correctes.


L-3
Arribo a la R-2 com ant posat un bon parabol,  ant rebentat la vella reunió i ant deixat no mes una xapa vella de les tres que tenia, deu ser coses de les noves cultures.


L’Esteva fa el darrer llarg, curtet, avui li ha tocat a Ell la lletja de la via, per compensar li deixem ser el primer de fer el ràpel, quin munyo de cordes que es troba a mig fer, mentre a dalt el company i Jo,   tot discutint quina corda te la culpa evidentment.... la seva, que per això jo escric aquestes ratlles.Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :