dilluns, 19 de maig de 2014

GEDE07-05-2014

Trinitats

La prenyada

Via : G.E.D.E.
Ara que alguns extremistes ant decidit anar a Gorros, nosaltres farem el salt al seu Santa-Santorum i  anirem cap a Trinitats, be anirem a fer una cosa fàcil del estil BEB, així que desprès de mols anys de no passar per la antiga ermita, avui ho fem, també tindrem una agradable conversa amb l’Àngel, carismàtic i simpàtic guarda del refugi, mantenim una certa discrepància, però penso que tenim mes coses en comú que discrepàncies.

El Guillem al inici del  L-1 (foto Martí)La via escollida es la G.E.D.E. de la prenyada, mol bona per practicar amb l’estrep i per gaudir del dia, sense mes complicacions.


Arribem a peu de via per el camí que passa per darrera del Refugi de Sant Benet, se segueix i un xic mes enllà comença a pujar de valent en direcció a la canal que separa la prenyada de la Roca d’en Barberà, camí marcat i sense problemes 

El Martí i l'Esteve acabant el artificial del L-1
Ens ant dit que els bons la fan en lliure i li marquen de 6a o mes, nosaltres portem el estrep amb intenció de fer-la com es va obrir, ara que esta de moda respectar el esperit del obridors...!!!

Sorpresa ...!!! els dos primers burils estan xafats i ben xafats així que se ha de escalar uns bons 3 metres que es veuen mol difícils, es una forma de fer que no mes sigui apta per els “Bons”

Per sort portava una canya de pescar reconvertida en ganxo, la intenció era provar-la i gracies a ella hem pogut fer la via.

Com que es artifo i la canya es meva,els companys em deixant  començar col·loco el fifi en la primera xapa i amunt un parell de passos de estreps, arribo a la xapa ......!!!! sorpresa el forat es petit i no mes cap el fifi del que estic penjat .... mmmmm me enfilo per l’estrep i arribo a la següent xapa passo corda i em gronxo per poder treure l’estrep de sota i el fifi posar una cinta  i un estrep dels companys que els hi deixo posat i a munt, no te problemes..... les xapes  estant be .... el suport mmmmm variable anem passant de vells reblons a algun spit correcte,algun que surt bastant, se ha de col·locar algunes xapes, crec recordar que tres... potser quatre.Inici del L-2


Passo de llarg una vella reunió i segueixo amunt amb la mateixa tònica, se acaba el pedal i se surt sense complicacions, atenció a l’esquera un vell coordino de un pont de pedra ens pot portar a equivocar el camí, recta amunt als 2 metres una xapa mig amagada i 3 / 4 metres mes amunt una xapa ens marca el punt en que em de anar capa ala dreta a per una reunió de 2 spits un pel abans de arribar al gran forat, que queda a tocar.
Final del L-2Els segon llarg lo enceta el Martí anant a trobar un vell coordino 3 metres mes amunt en una fissura, es un vell clau desprès amunt amb tendència a l’esquerra trobarem dos ponts de pedra abans de trobar la segona i mol còmode reunió, abans de arribar als arbres.


L-3Una xapa col·locada una mica alta ens servirà per assegurarà el flanqueig cap a la vegetació, just al començar un pas ..... mmm... raret ens portarà a unes rampes fàcils que anirem seguint cap a la dreta, anant a buscar el peu de una marcada aresta, sota la que farem la tercera reunió.
Bonic L-4


El darrer llarg es mol maco, el pas de sortida de la reunió espanta un xic .... però no mes es un pas.


Una clàssica per fer un dia tonto.
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :