Translate

Cercar en aquest blog

dilluns, 18 d’agost del 2014

Tomahawk

06-08-2014
Montserrat 
La Plantació Alta
La Mamella
Via : Tomahawk
Foto agafada de l'antiga Escalatroncs i retocada per posar la  ressenya del Guillem
Ja hem après el camí i ara és més fàcil, en un no res ens situem a peu de via, es veu la primera xapa a prop i el terreny assequible.
L’esteve em deixa fer el primer llarg, els primers 4/5 metres la pedra sembla llefiscosa, però després els agafadors grossos i generosos surten d'una forma natural, quasi no fa falta mirar només allargar la mà i escollir, clar que entremig un parell o tres de passos em sobten i he de mirar-ho una mica, però bé es deixa fer bé. Al mig trobo un tros menis difícil, sembla que no es veuen més xapes, no us preocupeu aneu fent i en arribar a una mena de cubeta a la dreta ja trobareu la continuïtat de les xapes que ara van en flanqueig ascendent fins a sota uns matolls, a la dreta la reunió una mica penjada però bona.
El segon llarg l’enceta l’esteve, just a la dreta de la reunió sembla molt dret… si, és molt dret però amb molts bons agafadors, clar que has de tindre bracets i quan aquests fallant… un estrep ens solucionen la manca de força, segueix dret però amb molt bons agafadors i ben assegurada, quan arribem a la part fàcil ens n'anem  per a la dreta fins a trobar la reunió a sota el cim.
El ràpel de baixada està, més o menis a la mateixa alçada uns 5/6 metres a la nostra dreta (mirant la paret). Al cim de L’Agulla una bonica i curiosa vista de tota la regió de Gorros.

Aproximació i Descens